Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok, első együttléthez...

Lányok, első együttléthez kaphatok tőletek tanácsot?

Figyelt kérdés

Hamarosan sor kerül az első együttlétünkre a párommal, és nagyon szeretném, ha jól sikerülne. Véleményeket szeretnék kérni, hogy mire kellene különösen odafigyelnem, hogy Ő jól érezze magát?

Esetleg elmondanátok, hogy nektek mi volt (vagy lenne) az, ami különösen jól vagy rosszul esett (vagy esne) az első együttlétnél? Mit szeretnétek, hogyan viselkedjen veletek a párotok az elsőnél?

2012. aug. 20. 15:46
 1/10 anonim ***** válasza:
5%
Legyen nagy farkad!
2012. aug. 20. 15:50
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Igazából nem is igazán tudnánk tanácsot adni, hiszen minden nő más, de azért megpróbálom... Ugye tudod hogy előbb be kell melegítened őt.. Én pl nagyon szeretem amikor a nyakamtól lefelé elkezd csókolgatni, közbe leveszi a fölsőmet, és mielőtt bele kezdene pl a kinyalásba, a belső combom puszilgatja. Szerintem az ilyen nagyon izgató ha az erogén zónákat csak közelítik óvatosan a férfiak. Szexnél szeretem ha körkörösen mozgatja a csípőjét, jobban érzem és hamarabb orgaznusom lesz tőle:). Ennyit tudtam segíteni, bocsi, több dolog nem igazán jut eszembe. 19/L
2012. aug. 20. 15:59
 3/10 anonim válasza:
100%
Az én első együttlétemnél nehezen akart indulni a dolog, fájt nekem. De az volt a legrosszabb, hogy mikor ő elélvezett ott hagyott leült az ágy szélére és nézte a tévét. És olyan önelégült fejet vágott. Utána 3 hétre szakítottam vele. Szóval ha végeztek még ölelgesd egy darabig, ne hagyd ott mint egy elhasznált zoknit
2012. aug. 20. 16:02
 4/10 anonim ***** válasza:

Az elején fáj neki úgyis, de utána szerintem élvezni fogja. Vagyis nekem így volt.:D És tényleg ne hagyd ott miután elélveztél, ő úgyse fog elmenni...

Puszild és öleld meg!:)

2012. aug. 20. 17:44
 5/10 anonim válasza:
100%

Nálunk az első együtt lét naon romantikus volt.

Mire a páromhoz értem az ágya köré telepakolt gyertyákat.Nagyon jól esett,és igy nem izgultam annyira.

Én nekem jól esett h.mikor vége lett a dolognak,a párom átölelt és ugy simogatott...jó sokáig.

A a mai napig együtt vagyunk,de már mint férj és feleség!

Sok sikert ;)

2012. aug. 21. 05:45
 6/10 anonim válasza:
100%
Nekem az első alkalom szinte mesébe illő volt. Este egy közös gyertyafényes kezdődött, aztán kaptam tőle egy eljegyzési gyűrűt is, ami nagyon szép volt, és teljesen meghatódtam tőle. Az együttlét során nagyon gyengéd volt, sokat csókolgatott, simogatott mindenhol, 5-10percig 1 ujjal, aztán mikor érezte hogy kellően nedves és eléggé csúszik lassan átváltott kettőre. Amire te is figyelj mert fontos a fokozatos tágulás. Nekem egyáltalán nem is fájt az első együttlét. Lehet hogy ennek a hatására, nemtudom. Enyhe nyomást éreztem csak. (Na nem azért mert olyan kicsi lett volna a barátom szerszáma..:D (19 cm). És Mindenképp csak akkor térj a lényegre amikor már nagyon csúszik. Így semmi kellemetlenség nem fogja érni remélhetőleg. (Nálam még csak vérzés sem volt.)
2012. aug. 22. 13:48
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
A legfontosabbat nem írták. A VÉDEKEZÉSRE figyeljetek oda leginkább. Gumi kell, és minden alkalommal újat. a minőségen pedig ne spóroljatok, olcsóbb, mint egy gyerek - gyerekfejjel.
2012. aug. 26. 11:23
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy türelem, kedvesség, figyelmesség, romantika, hosszú előjáték, gyengédség, hosszú utójáték, és vele maradni, beszélgetni.

Feltételezem, nem azért teszitek, hogy túl legyetek rajta, hanem szerelemből, vágyból.

Fontos tisztázni először magatokban, hogy tutira fel vagytok-e rá készülve érzelmileg is.

2012. aug. 26. 11:26
 9/10 zitamin2 válasza:
tehát az én tapasztalatom:14 évesen jött meg és utána egy évvel lefeküftem a barlátommal eggyütt nyaraltunk és este lefeküdtem vele nagyon fájt és rossz volt .De ő ott maradt velem tehát ne hagyd egyedül és sokszor öled meg ha neki rossz érezze hogy nem csak arra kell!
2012. aug. 31. 07:46
 10/10 anonim ***** válasza:

Legyél vele nagyon türelmes és első alkalommal inkább te kényeztesd őt ne aggódj majd a másodiknál számodra is a menyország lesz!

Puszilgasd először tusoljatok le együtt és akkor oldódik a feszültség!

Ölelgesd 2x kérdezd meg tőle hogy milyen!

Érezze a törődésedet!

Ha tényleg szereted akkor már csak jó lehet neki

2012. szept. 11. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!