Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » NŐK! Ti mit gondoltok a 25 év...

NŐK! Ti mit gondoltok a 25 év feletti szűz pasikról?

Figyelt kérdés
2013. szept. 16. 19:26
 161/171 anonim ***** válasza:
89%

"Rajtam kívül mindenki meghúzta"

És te komolyan egy ilyen cafkával akartad volna elveszteni? Pff öreg és ha betoppan pár hónap múlva egy gyönyörű lány aki belédszeret? Akkor átkoznád a napot amikor egy félig ájult r-i-banccal ágyba bújtál.

2013. szept. 22. 22:03
 162/171 Noydra ***** válasza:
Szerintem ha betoppanna, pont leszarná :D
2013. szept. 22. 22:04
 163/171 A kérdező kommentje:

"ha betoppan pár hónap múlva egy gyönyörű lány aki belédszeret"

Komolyan mondom, az ilyen emberek sok mesét néznek. :)))

2013. szept. 22. 22:04
 164/171 anonim ***** válasza:

"az ilyen emberek sok mesét néznek"

Tévedés, sokkal hamarabb abbahagytam a mese nézést mint mások. :)

2013. szept. 22. 22:05
 165/171 A kérdező kommentje:

Mégis olyan bődületes közhelyeket tudsz mondani, hogy elsírom magam.

Tavaly elküldtem pár embernek magamról egy képet. Tudod mit mondtak? Azt, hogy szerencsés vagyok, hogy átlag feletti külsővel rendelkezem. Meg, hogy helyes vagyok, biztos hülyítem a csajokat. Szerencsére nem tudták, hogy szűz vagyok, mert akkor lehet nem ezt írták volna. :)

2013. szept. 22. 22:07
 166/171 anonim ***** válasza:
89%

"Mégis olyan bődületes közhelyeket tudsz mondani, hogy elsírom magam."

Hát ezt baromi szépen leszűrted itt nekem, összesen talán 4 vagy 5 kommentet írtam és csak ez a 161-es sikerült ilyen romantikusra, amire tudom, hogy az esély a nullához közelít, de azért megeshet. A lottó 5-öst is meg szokták nyerni előtte pedig több száz szelvényt ad fel egy-egy ember. Na mindegy.

2013. szept. 22. 22:23
 167/171 LeftBehind ***** válasza:
Azóta már eltelt pár hónap és nem toppant be senki.
2013. szept. 22. 22:25
 168/171 anonim ***** válasza:
Nem vagyok nő, de azért elmondom: azt gondolom, hogy az illető nagyon jól elvan a markával. Ismerek több agglegényt, az egyik pl annyira sóher, hogy az ő fäszával ne élvezzen senki! Gyanítom persze, hogy inkább az egyéb költségektől fázik. Egy másiknak beteg volt az apja, és azt hiszi, ő is hordozza magában a hajlamot. Egy harmadik anyuci pici fia, stb, stb.
2013. okt. 1. 23:49
 169/171 anonim ***** válasza:

A legjobban azt imádom ezen az oldalon, amikor az itteni nők meg akarják magyarázni, hogy valójában teljesen mindegy, hogy az ország mely pontján élünk, a vidéki eldugott falutól a nagyvárosokon át a fővárosig, akkor is mi élünk valami rossz helyen, ahol a lányok gonoszak, számítók és megaláznak, kinevetnek minket.

Már csak azt nem tudom eldönteni, hogy ezek a lányok tényleg ennyire naivak vagy csak unatkoznak és még itt is szórakozni akarnak velünk női szolidaritásból, hadd vegyünk újra erőt magunkon és alázzuk meg magunkat ezredszerre is, miközben a félhülye fogyatékos kubai cigók, a műmájer metroszexuális páva fiúkák, a kigyúrt kopasz állatok, az érett, egzisztenciával rendelkező átlagpasik, a férfimodell külsejűek és az extrém stílusúak is folyamatosan nővel vannak, van hogy mindig mással és párhuzamosan fűznek többet is akikkel megcsalják az állandót.

És ezt mi végignézzük a kispadról és akármikor próbálkozunk, folyton kudarc a vége. Tudjátok mit? Egyetlen dologra vagyok büszke az életem összes eddigi kudarca mellett. Mégpedig arra, hogy A VALÓ ÉLETBEN MÉG EGYETLEN NŐ SEM UTASÍTOTT EL OLYAN INDOKKAL, HOGY ÖNSAJNÁLÓ, FRUSZTRÁLT, HÍMSOVINISZTA VAGY BETEG LELKIVILÁGÚ EMBER LENNÉK!

Pedig higgyétek el, amikor már reménytelen volt a helyzet, mindig igyekeztem megtudni vagy a környezettől vagy magától az engem kikosarazó nőtől a valódi indokot. És ezek között bár pontosan nem számoltam, de a vezető okok mindig a következők voltak:

- tapasztalatlan/szűz vagy

- alacsony vagy

- túl fehér a bőröd, szolizhatnál

- túl vékony csontú vagy.

- nem passzolna az életvitelünk (burkolt célzás arra, hogy ő gazdagabb mint én)

- túl kedves, aranyos vagy.

- túl komoly/túl komolytalan vagy. Ebben az ellentétben az is vicces, hogy végigpróbáltam számtalan esetet. Eközben a macsó pasik vagy szintén komolyak mert hát attól macsók vagy ilyen szemét, aljas megalázós poénjaik vannak, hogy kiröhögik a kövér embert, a görnyedt hátú öreget vagy a mozgássérültet. Köszönöm szépen, de ha a nőknek ez jelenti a humoros férfit, akkor inkább tényleg a jobb markomat választom. Én ennyire aljas sosem tudtam lenni.

Voltak még olyanok is, hogy

- te annyira értékes ember vagy, sokkal jobb nőt érdemelsz, mint én. Ilyenből is volt pár, az egyik örök emlék marad, aki olyan szintre emelte ezt az elutasítást, hogy felsorolt egy csomó a megcsalással összefüggő szakító okot, hogy itt meg ott meg ekkor meg akkor megcsalt és a végén már annyira belegabalyodott a saját hazugságaiba hogy önmagának is ellentmondott. Egyértelmű volt, hogy le akart koptatni.

2013. okt. 24. 05:24
 170/171 anonim ***** válasza:
előzőnek igaza van....azt pl nem értem hogy az mért baj hogy ha egy pasi kedves??? ha meg bunkóskodsz velük akkor meg az a baj...-.-
2013. okt. 24. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!