NŐK! Ti mit gondoltok a 25 év feletti szűz pasikról?
Figyelt kérdés
2013. szept. 16. 19:26
81/171 anonim válasza:
Velem is ez van..csak én 17 vagyok, és tényleg igaz az,hogy ha a csajok megtudják hogy ha valaki szűz akkor már rögtön lúzernek meg rondának könyvelik el, úgy hogy egyáltalán nem ismerik
82/171 Noydra válasza:
Utolsó te milyen helyen élsz, ha 17 évesen utasított már el ezért valaki? Felteszem 15-17 évesekkel ismerkedsz.
Csak érdekel :D
83/171 anonim válasza:
Ö,én osztom a kérdező problémáját és mellette állok.
Nekem értelmes gyereknek tűnik.Ugyan az a problémánk.
Érdekes lenne tudni mit mondanak egy 25 éves szűzre terepen.
Hazudni sosem kell,nincs értelme.
84/171 anonim válasza:
igen, 15-17 évesekkel ismerkedek, mert az olyan korú csajok jönnek be:D és a legtöbbjük már nem szűz..főleg akik jól is néznek ki
85/171 Noydra válasza:
Igen, tudom, hogy a legtöbbjük nem szűz. De volt már aki csak ezért elutasított?
86/171 lökött lány válasza:
Én járnék szűz pasival, nem zavarna. És nem értem miért gondoljátok, hogy minden lány hazudik! Pasinak (kivéve a suliban a tanároknak ;-) ) még az életben nem hazudtam. Mert miért is tenném? Mi hasznom származna belőle, úgyis kiderülnek a hazugságok (ahogy a közmondás is tartja). Nem szégyen az, hogy még nem voltál nővel, simán alakulhatott úgy.
87/171 lökött lány válasza:
# 71/86
Kíváncsi lennék a humorodra, ami miatt elhessegetnek a csajok :)
88/171 anonim válasza:
Kíváncsi lennék mennyire vagy lökött és hogy festesz.
89/171 lökött lány válasza:
"Kv jól nézek ki, humoros, nyugodt, romantikus, kemény, határozott, érzékeny, érzelmes, empatikus(látom mások gondolatát)
aztán így így :D" vagyok ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!