NŐK! Ti mit gondoltok a 25 év feletti szűz pasikról?
Figyelt kérdés
2013. szept. 16. 19:26
71/171 anonim válasza:
én pl azért nem ismerkedek, mert a lányok azt hiszik csak játszok meg csak azt akarom, nincs olyan aki komolyan vesz, mert senki sem érti a humorom.
előtted írtam vagy 3al.
72/171 Noydra válasza:
Hát erre nem tudok mit mondani... Pedig jól ironizálsz, dehát aki ennyit nem fog fel, azzal szerintem a saját érdekedben ne törődj :D
73/171 anonim válasza:
Attól, h te nem tartod csúnyának magad, a lányok még annak tartanak. Esetleg átlagos lehetsz, és mint ilyen, csak a csúnya lányoknak kellenél, de nem náluk próbálkozol.
74/171 A kérdező kommentje:
Igen, átlagos vagyok, de az nem csúnya. Nehogy már a nőknek ne legyen jó egy átlagos szűz srác.
2013. szept. 17. 10:05
75/171 anonim válasza:
Pedig látod, h nem jó nekik.
76/171 anonim válasza:
lehet, hogy én vagyok a kivétel, de én kifejezetten örülnék neki, ha az első barátom szűz lenne, mivel még én is az vagyok. Szerintem nem érezném magam annyira kínosan, mint egy tapasztalt pasi mellett...
78/171 anonim válasza:
Szerintem a T.kérdezőn Csernus doktor túlórázna a hétvégén.
79/171 A kérdező kommentje:
Csernus... Vicc.
2013. szept. 17. 19:27
80/171 Pain for Pleasure válasza:
Talán egy jól célzott és megfelelő erősségű tasli helyre tenné a kérdezőt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!