Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Így nem gáz ha elvesztem egy...

Így nem gáz ha elvesztem egy lakásos prostival?

Figyelt kérdés
Ugye én egy csendes visszhúzódó jó fiú vagyok és amint tudjuk az lyen nem kell senkinek, ezért gondoltam arra, hogy elvesztem egy prostival. Így teljesen oké a prostizás nem?

2013. máj. 26. 09:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 anonim ***** válasza:

Én is megyek, te melyikhez mész, privibe írd meg.

Nem akarsz befizetni egy körre, sokan vannak egy lakásban, két szomszédos szobában lennénk, s így ordítanék, h gyerünk pl. Józsi, menni fog, amitől persze lelankadnál, s még sz*rabbul éreznéd magad, úgyhogy inkább simán csak fizess be egyre engem is más időpontban. :)

2013. jún. 1. 22:31
 62/73 anonim ***** válasza:

Hiába mész el: nem ad önbizalmat.

Van egy sokkal egyszerűbb megoldás is: mondd mindenkinek azt, hogy voltál már csajjal. Sőt: ikrek voltak.

Irígykedni fognak.

2013. jún. 2. 11:06
 63/73 anonim ***** válasza:
Eleg lesz sztem egy szimpla kamu, tulzas az ikres dolog.
2013. jún. 2. 12:19
 64/73 A kérdező kommentje:
Csak a tudat kell, hogy b@sztam már..
2013. jún. 2. 13:10
 65/73 anonim ***** válasza:

"Csak a tudat kell, hogy b@sztam már.."

Ilyet ne írjál le, mert a nők keresztre feszítenek! Kicsit finomabban fejezd ki magad!:)

2013. jún. 2. 13:13
 66/73 anonim ***** válasza:
100%
Itt nem kell finomkodni a szavakkal, főleg így, h ő a kérdező, s névtelen a dolog, így a csajok se tudják lepontozni/leb*szni (utóbbi lehet, h megtörténik levelekkel, de abba sz*rni bele), h miket írogat, de majd megkapom én a lepontozást. Ne nagyon terjeszd azért, h hol voltál, csak nekem írd meg, h melyik volt, s mennyire jött be, lehet ahhoz megyek én is. :)
2013. jún. 2. 19:33
 67/73 A kérdező kommentje:
Rendben, írok majd neked milyen volt. Holnap lesz pénzem, Kedden, vagy Szerdán végre eljön az a nap amire már várok jó sok éve. Bár akkoriban még nem gondoltam, hogy így fogom elveszíteni, de most már az sem érdekel.
2013. jún. 2. 20:45
 68/73 anonim ***** válasza:
Előre is thx érte.
2013. jún. 2. 21:30
 69/73 anonim ***** válasza:

Ha csak a tudat kell, hoghy basztál, akkor annyit is fog érni az egész.

Kár, mert egyébként a szex csodás dolog és nagyszerű élmény...

2013. jún. 4. 12:46
 70/73 A kérdező kommentje:
Lol, szereztem barátnőt.
2013. jún. 8. 00:28
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!