Így nem gáz ha elvesztem egy lakásos prostival?
Lehetséges. Az utóbbi időben már valóban abba az állapotba kerültem, hogy már szinte nyitni sem merek, mert nagyon durva tapasztalataim vannak. Volt olyan, hogy ismerős lány össze akart hozni a barátnőjével. Minden le volt zsírozva, már úgy tűnt, következő alkalommal mehet a csók is, a következő alkalommal, amikor találkoztunk, már totál érdektelen volt, akkor már nem is beszélt szinte vele. volt olyan lány, akinek elege volt belőle, hogy mindenki csak megdugni akarja, én már örültem, hogy eljött az én időm, erre koppanás-ő úgy gondolta, hogy egy szupermen legyen az, aki őt nem csak megdugni akarja. Egy elég ronda kifejezést is mondott rám, mert megsértődött, hogy "tetszeni merészelt nekem."
Volt olyan, hogy két lányt megszólítottam fősulis bulin, ketten voltak, ezért nem riadtak meg és egészen alakult a dolog, az egyik már belém is karolt, úgy tűnt, végre-valahára sikerül, erre előkerültek az idióta barátnőik és elrángatták őket, engem akkor már számításba sem vettek.
ismerek olyan srácot, aki már eddig 1000 nyitásnál tart, nulla eredménnyel, fogalmam sincs, hogy bírja idegekkel ezt az egészet, én még csak egy pár tucatnál vagyok.
A csúcs az tavaly volt, amikor egy olyan "tutibiztos" helyzet sem jött be, ami pedig a fórumosok szerint könnyedén abszolválható. Részeg lánnyal (illetve nővel, mivel már 30 éves volt) találkoztam, nagyon be volt csiccsentve már akkor. Elkezdtem vele beszélgetni, majd elmentünk kettesben, de csak a csókig jutottam el vele, azután visszakozott. Mit tehettem volna, csak nem erőszakolhattam meg, kénytelen voltam visszavonulót fújni. ez utóbbi eset olyan volt nekem, mint egy pörölycsapás. Ha már egy részeg lány sem akar velem semmit, akkor tényleg itt a vég.
Tisztában vagyok vele, hogy az ilyen "ügyeskedés" szintén elítélendő a női nem körében, de "meg kell próbálni" alapon bele kellett vágnom, hátha sikerül. A vicc az, hogy ezt elvileg bárki megcsinálhatja, nincs benne semmi extra-HÁT PEDIG DE! Ha pedig még ez sem sikerült,akkor szerintem tényleg nincs más megoldás.
Most már értem miért a prosti.
Te nem párkapcsolatot akarsz nem is barátnőt hanem csak egy jót szexelni.
Ezért nem jönnek össze a dolgok mert egy normális nő nem akar egy éjszakás kalandokat.
Hát ne haragudj de jóformán nekem az jött le mindegyiket csak megakartad fektetni és nem sikerült.
Egyébként hány éves vagy?
Volt olyan, hogy ismerős lány össze akart hozni a barátnőjével. Minden le volt zsírozva, már úgy tűnt, következő alkalommal mehet a csók is,
volt olyan lány, akinek elege volt belőle, hogy mindenki csak megdugni akarja, én már örültem, hogy eljött az én időm,
Volt olyan, hogy két lányt megszólítottam fősulis bulin, ketten voltak, ezért nem riadtak meg és egészen alakult a dolog, az egyik már belém is karolt, úgy tűnt, végre-valahára sikerül,
Ezekből neked az jött le, hogy én csak lefektetni akarom őket? Pedig szerintem elég egyértelmű volt. A végére odabiggyesztettem azt a tavaly nyári esetet, amikor már végső lehetőségként megpróbáltam ezt, ha már barátnőm nem lehet, akkor legalább egy egyéjszakásom legyen már.
A koromat nem szívesen írnám le, mert nem szeretném, ha abba is belekötnél. Több vagyok, mint gondolnád, maradjunk annyiban. A szüzességemet is jóval később vesztettem el, mint az átlag.
Menj el nyugodtan egy k.rvahoz! Csak aztan hallgas vele ;)
En egyaltalan nem bantam meg, sot olyan felszabadult lettem utana a csajok tarsasagaban, mintha nem is en lettem volna. Utana minden megvaltozott, mintha lesutott volna rolam, hogy nem vagyok mar kezdo. Egesz mas szemmel neztek ram aztan a lanyok.
Nem mondom, volt utana is nehany pofara eses, de messze nem lehet osszehasonlitani a ket allapotot!
Azota evek teltek el, soha tobbe nem mentem prostihoz, valahogy mar nem volt miert :)
Aztan egyszercsak akadt egy lany akibe tenyleg beleszerettem, ugyhogy megkertem a kezet s most van egy 2 honapos kisfiunk. Igy vagy ugy, de happy end lett :)
A kurv.rol viszont soha egy szot sem szoltam senkinek!!! Ez nagyon fontos.
Sok sikert.
Pont azért mert össze akart hozni a másik meg gyors volt ezért jött le nekem az.
De szerintem hagyjuk is mert ennek sose lesz így vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!