Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Így nem gáz ha elvesztem egy...

Így nem gáz ha elvesztem egy lakásos prostival?

Figyelt kérdés
Ugye én egy csendes visszhúzódó jó fiú vagyok és amint tudjuk az lyen nem kell senkinek, ezért gondoltam arra, hogy elvesztem egy prostival. Így teljesen oké a prostizás nem?

2013. máj. 26. 09:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 anonim ***** válasza:

A válaszíró 77%-ban hasznos válaszokat ad.

Hagyd már ezt a sajnáltató szöveget ember.Nekem is van haverom aki nem éppen Brad Pitt és régen még szemüveges is volt.Még is voltak csajai és jó pár csajt megdugott,pedig nem éppen egy adonisz.

2013. máj. 26. 09:50
 22/73 anonim ***** válasza:
Tisztázd magadban, hogy téged zavar, vagy az zavar, amit mások mondanak rólad?
 23/73 anonim ***** válasza:

17 neked is vannak önértékelési problémáid de most neked is meg a kérdezőnek is mondom, hogy nem a külső számít a szerelemhez hanem a belső!

Higgyétek el nekem, én soha az életben nem voltam olyan pasiba szerelmes aki elsőre jól nézett ki, mindig olyanba voltam aki elsőnek nem tetszett de ettől még nem mondtam azt ,hogy ronda ezért beszélgetni sem akarok vele. Megismertem megszerettem a lelkét és ezáltal a külseje is megszépült! Ennyire fontos a szerelemnél a belső csak sokan mint ti is annyira a külsőt látjátok csak, hogy ezáltal a belső értékeiteket sem ismeritek fel.

24/73 Ítélethozó válasza:
100%

Akkor mesélek neked valamit!

Amikor nőt keresel magadnak, akkor nem valaki mást keresel, hanem saját magad! Nos, ezzel így van mindenki más is. Ebből kifolyólag, amíg SAJÁT MAGAD nem ismered, és nem szereted, addig hogy a búbánatos fenébe akarsz bárkit is magad mellé csábítani? Hát ha magad nem szereted, és egy senkinek tartod saját magad, és AZT sem tudod egyáltalán, hogy valójában ki is vagy te, addig HOGY FOGOD MEGTALÁLNI MAGAD MÁSBAN? És ez igaz úgy is, hogy fogja bárki észrevenni saját magát benned, amíg te nem saját magad adod elő, mert azt sem tudod, hogy kit kellene? Érted? Nem külső forrásban kell keresni a megoldást, magadban!!! Hiába mész el a krvához, nem leszel száz, oké. És aztán? A probléma ami okozta ezt a helyzetet, ugyan úgy megmarad!

2013. máj. 26. 09:59
 25/73 kovacsdorka. válasza:
Szerintem ne csináld :/ ha később lenne barátnőd, akivel minden jól működne, nem bánnád hogy nem vele vesztetted el, hanem egy prostival? Ráadásul a lány szemében is biztos kevesebb lennél..
2013. máj. 26. 10:00
 26/73 anonim ***** válasza:

"Vedd már észre magadban az értékeket! ÖNBIZALOMHIÁNY ami miatt nem sikerül senkit összeszedned, úgyanis a csajok nem szeretik az önbizalomhiányos pasikat."

Előre megmondom, hogy nem fog tetszeni pár embernek a véleményem, de azt gondolom, hogy mocsok álszent dögök a lányok közül nagyon sokan. Én itt a GyK-n már küldtem kb. hat embernek képet, mint azt írta, hogy teljesen rendben vagyok, minden szuper; a valóságban meg rendre lekoptatnak, sokakból szinte süt a lenézés, stb...

Egyáltalán nem úgy van az,a hogyan itt a fórumon beállítják, nem kell ahhoz csúnyának lenned, még teljesen jó külsővel is lehetsz magányos.

Az önbizalomhiányos fiúkat valóban nem szeretik a lányok, de pont maguk is teremtik őket.

2013. máj. 26. 10:14
 27/73 anonim ***** válasza:

"A csendes, visszahúzódó jó fiúk is kellenének mindenkinek, de ha nem jönnek oda hozzánk, mégis honnan tudjuk, hogy nekik kellünk-e, van-e barátnőjük, stb."

ez nem igaz, keresztülnéztek rajtuk és ez csak a jobbik eset. Rosszabbik esetben elkülditek őket a tetves ...-ba.

2013. máj. 26. 10:17
 28/73 A kérdező kommentje:

De elmondhatom magamról hogy végre én is KÚ.RTAM. Utálom h ezzel piszkálnak. am meg helyes vagyok nem az abaj, csak CSENDES, ezért lett vége a volt kapcsolatomnak, ha lehet 2 hetet annak nevezni. Már depis is vagyok nem vagyok ember. ha a prosti nem segít felkötöm magam. Nem sajnáltatni akarom magam, csak ez így megy 2 éve és a pszichiátrián nem adnak olyan szorongácsökkentőt, ami segít, ezért már kib@szottul de elegem van és nincs kedvem se erőm csinálni ezt a sz@r életet

Az az életem, hogy hazajövök és tolom a metin2-t.

2013. máj. 26. 10:18
 29/73 anonim ***** válasza:
26 ez is csak azt mutatja, hogy nem minden a külső
2013. máj. 26. 10:19
 30/73 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező TE REMÉNYTELEN ESET VAGY!

Most őszintén minek papolunk itt neked ha úgyis tudod már mit fogsz csinálni?

2013. máj. 26. 10:20
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!