Így nem gáz ha elvesztem egy lakásos prostival?
Figyelt kérdés
Ugye én egy csendes visszhúzódó jó fiú vagyok és amint tudjuk az lyen nem kell senkinek, ezért gondoltam arra, hogy elvesztem egy prostival. Így teljesen oké a prostizás nem?2013. máj. 26. 09:14
51/73 anonim válasza:
De tudom, mert rendszeresen beszélnünk és azt mondta, hogy engem korrekt fickónak ismer és azért. Nem csaptam volna be a lányt, mert akkor ezt a közös ismerősünket is elveszítem és kellemetlen helyzetbe hozom és az nem fért volna bele.
A másik lánynál írtam, hogy elege volt belőle, hogy mindenki csak megdugni akarja, pont azért is örültem, mert reméltem, hogy értékelni fogja, hogy én barátnőnek szeretném őt. Nem értékelte.
52/73 anonim válasza:
Jó akkor mostmár nem értem, hogy végűlis mi lett ezzel a lánnyal, hogy nem jött össze?
53/73 anonim válasza:
Meggondolta magát. A közös barátnőnk sem értette egyébként, mert neki négyszemközt még azt mondta, hogy bejövök neki.
54/73 anonim válasza:
Érdekes.
Hát erre már nem tudok mit mondani.
56/73 anonim válasza:
Van erre egy mentő szöveg egyébként. "A lányok maguk sem tudják, hogy mit akarnak."
57/73 anonim válasza:
Hát ez a lány tényleg nem tudta.
58/73 anonim válasza:
sztem menj el, jót fog tenni, de utána gyúrd ki magad és csajozz
59/73 A kérdező kommentje:
Ma találkoztam egy lánnyal, akivel össze kellett volna jönnöm, de egy szót alig szóltam. Döntöttem, elég volt. Elmegyek jövőhéten, remélem ad egy kis önbizalmat.
Majd jelentkezem milyen volt.
2013. jún. 1. 22:02
60/73 anonim válasza:
majd linkeld be a csajt és várjuk a beszámolót is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!