Így nem gáz ha elvesztem egy lakásos prostival?
Bár a mi kultúránk jelenleg tartózkodó az ilyen megnyilvánulásokkal szemben...
De szerintem ha neked ennyire zavaró, hogy vagy aki vagy, akkor csináld. Tapasztaltabb sokkal nem leszel, de kellemes élményeid maradnak az elsőről és legalább nem kínoz a gondolat tovább, hogy még nővel sem voltál.
Ne törödj másokkal, én is ilyen vagyok, ráadásul picit csúnya is. Most május elején voltam egy gyönyörű, magas prostinál, nem bantam meg. Sőt valszeg még a közeljövőben meg fogom látogatni.
Valamenyire a társadalom (főleg a nők) picit lenézi a kúvázós fiúkat, de nem szabad törődni velük, ők a félénk-jófiúkat is ugyan úgy lenézik, szal nem sokat veszítesz a tekintéjeden.
22f
2.
őt az önbizalmad?
Szerintem ne :(
Tök rossz, hogy ilyenek vannak, hogy már ezen gondolkodsz :(
Bocsi, hogy szakértelem nélkül közbeszólok, de szerintem egy kaland után nem fog megjönni az önbizalom.
Legalábbis azokból a srácokból kiindulva, akiknek mondjuk volt egy rövid szexuális kalandjuk és utána hosszú ideig semmi, akkor ők is a következő kínálkozó lehetőségnél szoktak görcsölni, hogy vajon jók lesznek-e a lányoknál.
Az önbizalmat a jártasság hozza meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!