Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Így nem gáz ha elvesztem egy...

Így nem gáz ha elvesztem egy lakásos prostival?

Figyelt kérdés
Ugye én egy csendes visszhúzódó jó fiú vagyok és amint tudjuk az lyen nem kell senkinek, ezért gondoltam arra, hogy elvesztem egy prostival. Így teljesen oké a prostizás nem?

2013. máj. 26. 09:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/73 anonim ***** válasza:
96%

Bár a mi kultúránk jelenleg tartózkodó az ilyen megnyilvánulásokkal szemben...

De szerintem ha neked ennyire zavaró, hogy vagy aki vagy, akkor csináld. Tapasztaltabb sokkal nem leszel, de kellemes élményeid maradnak az elsőről és legalább nem kínoz a gondolat tovább, hogy még nővel sem voltál.

2013. máj. 26. 09:19
 2/73 anonim ***** válasza:
71%

Ne törödj másokkal, én is ilyen vagyok, ráadásul picit csúnya is. Most május elején voltam egy gyönyörű, magas prostinál, nem bantam meg. Sőt valszeg még a közeljövőben meg fogom látogatni.

Valamenyire a társadalom (főleg a nők) picit lenézi a kúvázós fiúkat, de nem szabad törődni velük, ők a félénk-jófiúkat is ugyan úgy lenézik, szal nem sokat veszítesz a tekintéjeden.

22f

2013. máj. 26. 09:21
 3/73 A kérdező kommentje:
Az lesz.. tegnap elött is szóba került a szüzesség, mondatm én még az vagayok és nevettek és be is vettem 12 frontint bánatomba. Esélyt nem látok arra hogy normális lánnyal csináljam, vagy bevigyek valami parti kurv@t a bokorba, mert nem megy...
2013. máj. 26. 09:23
 4/73 A kérdező kommentje:

2.

őt az önbizalmad?

2013. máj. 26. 09:24
 5/73 A kérdező kommentje:
nőt*
2013. máj. 26. 09:24
 6/73 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem ne :(

Tök rossz, hogy ilyenek vannak, hogy már ezen gondolkodsz :(

2013. máj. 26. 09:26
 7/73 anonim ***** válasza:
58%
Neked kell tudni,ha ennyire hülye vagy hogy nem tudsz felszedni egy lotyót valahol egy kefélésre akkor menjél.Én nem ítélem el,bár megértelek mert van egy 2 csaj akinek hónapokig kell könyörögni hogy legyen szex,aztán a végén még sem lesz semmi.Ha te úgyérzed akkor menjél,de nem verd nagy dobra azért.Legalább majd ha lesz csajod akkor tudni fogod hova kell nyulni és mit kell csinálni egy nővel.De ha lesz csajod akkor el ne mond hogy ku.rváztál.
2013. máj. 26. 09:28
 8/73 anonim ***** válasza:
45%
Ja és gumit húzzál még szopatásnál is!!!
2013. máj. 26. 09:29
 9/73 anonim ***** válasza:

Bocsi, hogy szakértelem nélkül közbeszólok, de szerintem egy kaland után nem fog megjönni az önbizalom.

Legalábbis azokból a srácokból kiindulva, akiknek mondjuk volt egy rövid szexuális kalandjuk és utána hosszú ideig semmi, akkor ők is a következő kínálkozó lehetőségnél szoktak görcsölni, hogy vajon jók lesznek-e a lányoknál.

Az önbizalmat a jártasság hozza meg.

2013. máj. 26. 09:29
 10/73 anonim ***** válasza:
Am hány éves vagy? Én ismerek olyan srácot aki normális, külsőre belsőre mindenhogy, és mégis csak 25 évesen lett barátnője. Ő is visszahùzódó tipus am. Aztán azzal a csajjal 7 évet volt együtt, majd megkérte a kezét, lakodalom mifene... Szóval a fene tudja, valahogy csaj összejött neki. :D igaz hogy az első volt neki, meg ahogy vannak az utolsó is, de feladni nem kell.
2013. máj. 26. 09:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!