Hogyha lefekszem egy lánnyal (lány vagyok), akkor elvesztem a szüzességem vagy azt csak az ellentétes nemmel való szeretkezésben lehet?
Figyelt kérdés
2013. márc. 31. 12:22
1/10 anonim válasza:
Ha a fütyi a punciba megy, akkor.:)
2/10 anonim válasza:
lehet,mert ujjazástól is ellehet,átszakíthatja a szűzhártyát
3/10 anonim válasza:
Ha nem tépi át aktus közben a partnered a szűzhártyádat pl egy műfasszal vagy valami más tárggyal répa,üveg stb.akkor még ezután is szűz maradsz orvosilag.
4/10 anonim válasza:
szerintem akármilyen neművel szexelsz akkor igen
5/10 anonim válasza:
A 2. meg a 3. tévúton jár, mert nem a hártya épsége jelenti a szüzességet. Aktustól sem biztos, hogy elszakad, én 10 éve élek nemi életet és még sértetlen. Mégsem számítok szűznek!
6/10 anonim válasza:
Mert szerinted a leszbikusok egész életükben szüzek maradnak? Egy lánynak is vannak ujjai. Egyébként meg a szüzesség elvesztését onnan számolod ahonnan gondolod, ha neked nem számít ha nincs behatolás akkor utána is lehetsz szűz.(bár véleményem szerint csak áltatod magad)
8/10 anonim válasza:
Én áltatom? Mivel?:) Írtam, hogy 10 éve élek nemi életet, nem vagyok szűz. De aktus előtt az voltam, mert ebben a kultúrában ehhez kötik a szüzességet. Más kultúrában a gyermeknemzéshez például.
10/10 anonim válasza:
Agymosott celebimádó kérdése a nickből kifolyólag. Szerintem te inkább feküdj le, de egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!