Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Így nem gáz ha elvesztem egy...

Így nem gáz ha elvesztem egy lakásos prostival?

Figyelt kérdés
Ugye én egy csendes visszhúzódó jó fiú vagyok és amint tudjuk az lyen nem kell senkinek, ezért gondoltam arra, hogy elvesztem egy prostival. Így teljesen oké a prostizás nem?

2013. máj. 26. 09:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/73 A kérdező kommentje:

Neked kell tudni,ha ennyire hülye vagy hogy nem tudsz felszedni egy lotyót valahol egy kefélésre

Szorongok és pánikbeteg vagyok, csendes, visszahúzódó főleg lányok társaságába. Akkor mégis mit csináljak, üljek a gép elött nézzem a redtube-t?

2013. máj. 26. 09:31
 12/73 anonim ***** válasza:

Vedd már észre magadban az értékeket! ÖNBIZALOMHIÁNY ami miatt nem sikerül senkit összeszedned, úgyanis a csajok nem szeretik az önbizalomhiányos pasikat.

Sokan vagyunk akik a visszahúzódó jó fiúkat szeretik, de a visszahúzódó nem jelenti azt, hogy önértékelése a padló alatt van.

Én személy szerint nem tartom férfinak azt aki prostihoz jár.

De te tudod te döntésed én csak leírtam a véleményem.

2013. máj. 26. 09:33
 13/73 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom... de szerintem egy "lotyónál" nem lehet tudni kivel, mivel, hogyan...

A prostinál meg legalább az fix, hogy ügyel az egészségre és higiéniára, szóval igényes prostinál kisebb a "meglepetés" esélye.

2013. máj. 26. 09:34
 14/73 anonim ***** válasza:

ma 09:31

Nem nézd a redtubot,én mondtam neked hogy ha te így érzed menjél,nem kell szégyelni,de nagydobra se verd azért.

Én arra mondtam ezt hogy manapság nem nehéz a kis csitriket ingyen és bér mentve megdugni,azokon legalább gyakorolhatod a csajozást,de a ku.rvákban semmi kihívás nincsen,fízetsz,megdugod aztán viszlát.Így ok hogy majd tudod hogy kell egy csajt megdugni és tudod hova kell nyulni,de maga a hodítást és a csajról lebeszélni a bugyit azt nem tanulod meg.

Én ajánlok neked egy teknikát,ami sok mindenkinek bevállt.Mond magadba minden nap el hogy ku.rva jó pasi vagy és amelyik csaj nem akar tőled semmit az egy szerencsétlen kis hülye.Ne legyél beképzelt,de tudod magadban ezeket a dolgokat erősíteni.Vagy csinálj olyan tevékenységet amitől nő az önbizalmad,pl menjél el kondizni,futni,valami küzdő sportra vagy olyan dolgot csinálj ami kihívás,ezek önbizalmat adnak és ezáltal a csajoknál is nagyobb sikered lesz mert megváltozik a kisugárzásod,aki lúzernak érzni magát,annak rávan írva a homlokára és ezt megérzik a csajok.Hidd el nem hülyeséget beszélek,de amíg sajnáltatod magad,addig semmi nem fog változni.Neked kell változni és a fellépéseden és növelni az önbizalmad,meglásd ez működik.

2013. máj. 26. 09:38
 15/73 anonim ***** válasza:

Szerintem sem leszel attól még jobban. Eleve kihagyod a csábítás fázisait, amik után szépen eljutsz a szeretkezéshez. Ha prostival veszted el, csak fizetned kell, azt meg bármelyik férfi meg tudja tenni. Utána ha lesz rendes barátnőd, akivel megéred a csábítás, szeretet pillanatait, még nem biztos hogy tapasztalt leszel, akár szűz is lehetnél. Remélem érthető amit mondtam.

A csendes, visszahúzódó jó fiúk is kellenének mindenkinek, de ha nem jönnek oda hozzánk, mégis honnan tudjuk, hogy nekik kellünk-e, van-e barátnőjük, stb. Persze ez ugyanúgy a lányokra is érvényes, szerintem az már régimódi, hogy a fiúnak kell kezdeményeznie.

De úgyis tudtad, hogy kétféle választ fogsz kapni erre a kérdésre, szóval sztem ugyanott vagy, ahol elindultál.

2013. máj. 26. 09:40
 16/73 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy amúgy kérdező?
2013. máj. 26. 09:41
 17/73 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy nézel ki. Mert ha rettenetesen ronda vagy, mint pl. én, akkor bele kell törődni, hogy soha, egy csaj sem fog tudni vonzódni hozzád, és ha magadban el tudod rendezni a dolgokat, akkor menj nyugodtan. Én is csak azért nem mentem el, mert utána nem tudnék tükörbe nézni. Szóval nekem marad az örök szüzesség.
2013. máj. 26. 09:45
 18/73 anonim ***** válasza:

Második vagyok, hát anyira nem is nőt az önbizalmam, ugyan úgy állok az élethez mint azelött. A prosti nem monnd olyat hogy -bocs qvazimodo, de nem kellesz. Nem röhög ki ha udvarolsz neki.

Azt is majdnem ugyanúgy kezelheted mintha a barátnőd lenne, tehát átölelheted, kedveskedhetsz neki, puszilgathatod, dicsérgetheted. Még tetszik is nekik, kedvesen mosolyognak rajta, ők is odaadóbbak lesznek veled, a stílusod és kinézeted nem számít.

Ha meg elrontasz valamit, vagy cserben hagy a dákód akkor nem kel aggódnod miatta, legközelebb másik nőhőz mész, elfelejtitek egymást. Szal nyugodtan elmehetsz hozzá , jobb mint a barátnő.

19/73 A kérdező kommentje:
17. de tudom hogy óóóó ez még rá ér de engem rohadtul zavar.
 20/73 A kérdező kommentje:
egy 14 éves páwa nevetett rajtam
2013. máj. 26. 09:47
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!