Szerintetek kb mi az a kor, ami után már nem gáz ha az ember prostival veszti el a szüzességét?
Figyelt kérdés
Ami után már úgyis mindegy.2013. ápr. 1. 11:12
3/16 anonim válasza:
szerintem nincs ilyen kor. Nem lesz jobb attól ha túl leszel rajta. Az ok ami miatt nem tudsz kialakitani normális társas kapcsolatot ugyanúgy fenn áll attól hogy nem vagy már szűz. Nem is lesz nagy élmény.....
6/16 A kérdező kommentje:
Jól van gáz, de azért előbb-utóbb mindenképpen el kell nem?
2013. ápr. 1. 11:55
7/16 anonim válasza:
Én is azt mondom, hogy a 25 az, ami már vízválasztónak tekintendő. Nem lesz tőle jobb az ember a csajoknál, de legalább ő is átélheti azt az élményt, amit szexnek neveznek.
8/16 anonim válasza:
Szerintem gázabb egy hivatásosal elveszteni bármilyen korban,mint szűznek lenni,akkor inkább hazudj úgysem tudja senki mi Az igazság
9/16 anonim válasza:
8-as, a megítélés egy dolog, a másik pedig az, hogy hogyan érzi magát az ember! Szerinted milyen érzés lehet az valakinek, hogy mellette tizenévesek agyba-főbe kefélnek, ő meg még puncit se látott?
10/16 anonim válasza:
30. Bár szerintem onnantól nem gáz, ahonnan túl kínosnak érzi az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!