Egy átlag ember manapság hány éves korában veszti el a szüzességét?
Első! Sajnos egyesek túl korán érzik rá magukat érettnek a média, társadalom mocska miatt...
F17
Lányoknál: 10 éves kortól - 15 éves kor között valamikor,
Fiúknál: fogalmam sincs...
Szerintem fiúknál olyan hamar, amilyen hamar csak lehetőség van rá.
De nekem ez a lehetőség pl. 27 évesen érkezett el...szóval ezt biztosan nehéz meghatározni.
De amúgy szerintem is 15-16 az átlag, normális embereknél.
Én 16. szülinapom után pár nappal vesztettem el, az osztályban voltak akik szintén 16 éves korukban,de kevesen. Az én környezetemben nem 16 volt az átlag, hanem kicsit több.
L/19
Hááát az én régi cimboráim és osztálytársaim közül már kb. mindenki. 20 vagyok most. Van kivétel - 3 ember, de ebből az egyikünk hardcore kocka, ő nem számít, mert valószínűleg nem is fog ez változni, mert lassan eléri a 2 mázsát és semmi nem érdekli, csak a wow meg a minecraft.
Aztán van a haverom meg én még. Haverom volt anno a suli bohóca kb., sok haverja meg csajhaverja is volt, de kb. ennyi. Én meg voltam a segítőkész, érdekes humorú különc valaki. Hát így alakultak a dolgok.
Illetve van még egy cimbora akiről feltételezem, hogy kamuzik mert ha az összes sztorija igaz lenne, már halott lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!