Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem képes az átlag ember a közömbösségre?
az ember alapvetően közömbös, csak amikor már nem lehet úgy élni hogy ne szúrná ki az ember szemét az a dolog ami nem tetszik neki...
magyarországon a civielknek csak az 5% a emós, de a médiában csak ők vannak ez felidegesíti az embert és tenni kell ellene valamit ennyi senkisem tudja annyiban ahgyni hogy egyre többen fertőződnek a kórral
Ennyi erővel legyünk közömbösek a cigók iránt, hagyjuk, hogy öljék az embereket... Az ő dolguk, nem?
És áruld el, miért ne szapuljuk sp-t, hogyha egyszer ilyen példát mutat? Örülnél, ha a gyereked biszex lenne, vagy a lányod egy ribanc? Mondjuk a mai fiatalság 4/5-e már az...
De hát te sem vagy közömbös, hiszen leírtad a véleményed.
Te közlékeny nem vagy, mert nem hangoztatod. Nagy különbség.
Am. szerintem a közömbösség elég ősi dolog. Igazából szerintem sokféle közömbösség van. Pejoratív értelemben valóban elég emberi, és elfajzott dolog, többek közt a szociopatákra jellemző, akik általában intelligensebbek az átlagnál.
Viszont van egyfajta ösztönös, állati közömbösség, amit pl. természetfilmesek használnak vadállatok közelében. Ez egy nagyon ősi kommunikáció, amiből pl. a buddhizmus, és a hindu vallás is "táplálkozik".
18:55 vagyok.
Azt kell mondjam, veled van a baj. Azt nem tudom, jobb lenne e a világ úgy, ha mindenki így gondolkozna, azt viszont pontosan tudom, hogy az emberek tényleg nem így gondolkoznak, és nem véletlenül.
Ez genetikailag kódolva van, és ha pl. nincsenek előítéleteid, akkor 1 a legősibb ösztönöket nyomod el magadban, vagy nyomják el benned mesterségesen.
2 alapból valami baj van a szoftverrel.
3 túl fiatal vagy igen csekély élettapasztalattal.
Nem csak te vagy rá képes, de ez a sznob közönyösség vezette ide a közhangulatot ami kialakulóban van, még ha te most csak egy kisebb részét is ragadtad ki - a külső megjelenést. Persze, értem én, hogy az okos enged, de van amit már nem kéne megengedni, mert az már az erkölcsi etikai határokat feszegeti. Ami hosszú távon már frusztráló.
Engem sem érdekel ki hogy néz ki, ez tényleg az érettség/intelligencia fokmérője. De ha a viselkedést nézzük, én nem várom el senkitől, hogy tolerálja a f*szságaim, visszafogom magam, tehát más se várja el, hogy toleráns legyek iránta, amikor ő épp ki akarja magát fejezni. Úgy, hogy az már feszültségkeltő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!