Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem képes az átlag ember a közömbösségre?
"Sajnos a legtöbb ember imádja szekálni azokat, akik nem olvadnak be"
Sp meg az emósok akkora egyéniségek, mint a mai 16 évesek...
De nem látod, hogy már nem normális keretek között zajlik a hétköznapi élet?
Itt nem beolvadásról van szó, lázadók mindig is voltak. De lázadni is ugyanúgy lehet normális kereteken belül.
Értem én, hogy mi a bajod, de a hangsúly továbbra is ott van, hogy a Te bajod! Neked van problémád ezzel, a kirekesztés, a másság elutasítása, akár agresszióval a legtermészetesebb emberi vonás.
Attól, hogy a 60-sa években elkezdődött amerikában egy módszeres agymosás, amivel próbálják kiirtani ezt az emberekből, attól ez egy többszázezer éves dolog, és nem tűnik el csak úgy.
Ez a jelenség mára az egész nyugati civilizációban elhatalmasodott, és sajnálattal veszem tudomásul, hogy a most felnövő generáció nagy része, már menthetetlenül a hatása alá került.
Ismétlem, nem tisztem, hogy itt, most komolyabb véleményt mondjak erről a jelenségről, vagy bármilyen színben feltűntessem. Az viszont cáfolhatatlan tény, hogy ez természetellenes gondolkodás, szembe megy minden ösztönössel, minden emberivel, ezért csak mesterségesen tartható fenn.
Ahogy mondtam, vagy magadban nyomod el, vagy (akár anélkül, hogy tudatosan felismernéd) mesterségesen nyomják el benned.
A közöny, csak irányíthatóvá tesz. Persze ezt most biztos hülyeségnek tartod, de ha látnád az összefüggéseket, elgondolkodnál rajtuk.
Tévedsz, ugyanis mindenki más.
Ne bántódj meg kérlek, de innentől feleslegesnek érzem a további diszkussziót erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!