Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek kb mi az a kor,...

Szerintetek kb mi az a kor, ami után már nem gáz ha az ember prostival veszti el a szüzességét?

Figyelt kérdés
Ami után már úgyis mindegy.

2013. ápr. 1. 11:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
42%
50
2013. ápr. 1. 13:44
 12/16 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem inkább szánalmas, bármilyen korban is történjen... de ha már végképp nem látja valaki a kiutat, akkor azt mondanám 30 körül.
2013. ápr. 1. 13:51
 13/16 anonim ***** válasza:
34%

Nem gáz! Semmi sem gáz! amíg jól hazudsz, és a többi moslék jószág nem tud róla! Ne foglalkozz ezekkel a szerencsemen majmokkal, akik erre döngetik magukat,hogy már összepakolták a nemiszervüket. Húde nagy cucc.

A lényeg, elmész, és senkinek nem szolsz róla.

A prosti lánnyal ne foglalkozz, csak egy kis nemi rabszolga, neki szerencsétlennek ugyanolyan égő társadalmi szempontból,hogy a palkók a faszukat törlik bele okból járnak hozzá, szóval nála a lúzerek "wlcome" kategoriába tartoznak. Szard le háT! Egyébként szeretjük, imádjuk a prostikat, ők a magányos férfiak védőangyalai! Menj, egy jó lucskosik meg se állj! A sznobokat pedig leszarni!

2013. ápr. 1. 16:03
 14/16 anonim ***** válasza:
60%
sztem mindig gáz
2013. ápr. 1. 19:26
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Rendszeresen járok hozzájuk, mivel évek óta nincs barátnőm. A 16.03-as hozzászólóval ellentétben teljesen egyenrangú embernek tekintem őket és úgy viszonyulok hozzájuk, mintha barátnő/szerető státuszban lennének nálam.Az meg, hogy szánalmas vagy sem, nem érdekel! Ha egy nőnek nem tetszik, akkor feküdjön le ő velem vagy hallgasson!
2013. ápr. 1. 20:29
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem kor fügvénye, de mindenképp legyél nagykorú! És legyél tisztában azzal, hogy ez egy szolgáltatás, amit igénybe veszel. Személy szerint én 21 voltam, amikor először kipróbáltam. Nem volt nagy szám, de elment. Azóta párszor voltam és hála az égnek, voltak köztük egész kedves és ügyes lányok.

De mindenek előtt, talán az a legfontosabb, döntsd el mit és miért akarsz csinálni! Elkeseredettségből ne tegyél olyat, amit később megbánsz.

2013. jún. 7. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!