Így nem gáz ha elvesztem egy lakásos prostival?
"ez is csak azt mutatja, hogy nem minden a külső"
Meg sem próbálnak megismerni. Úgyis tudom, hogy mit akarsz kihozni az egészből. Bebizonyítani rólam, hogy egy agybeteg nőgyűlölő vagyok és azért nincs senkim.
31 megsem fordult a fejemben de köszi ,hogy bevallottad :D
És igaz eléggé nagy baj a mai világban, hogy csak azzal ismerkednek az emberek akik külsőre tetszenek nekik! És ez csak egyre folytatódni fog ezért nem találják sokan a szerelmet.
Hát sajnálom, hogy így gondolkodsz.
De amíg ezen a gondolkodásodon nem változtatsz addig tényleg csak a prostik fognak maradni.
Kérdező!
Én nem támogatom törekvéseid, de ugyanakkor nem is ellenzem.
Ha valaha összeakadnánk párkapcsolati célból az én szememben nem zuhannál ezért (bár készülj fel, hogy sok lány lelke ezt nem fogja feldolgozni). Volt egy időszakod amikor ebben láttad a megoldást. De a jelen fog számítani. Más drogozik, vagy cigizik, vagy a buliban végig megy minden lyukon amit be tud hálózni... ezek sem dicséretre méltó dolgok, de valahogy mégsem ítélik el annyira őket, mint ezt.
Hát én pedig ezt sem tudom elítélni. Nem a barátnőd/feleséged mellett jársz félre, egyszerűen csak nehéz a teher a lelkednek. Külső szemmel butának titulálnak, de hát a nézőtérről könnyebb felismerni a színdarab főgonoszát.
Lehet, hogy semmi sem fog utána változni, de ha lelkednek ettől könnyebb akkor már volt értelme. Olykor a rossz utat is be kell járni, hogy egyértelmű legyen melyik a jó.
Én remélem sikerül kimásznod ebből a helyzetből akárhogy is alakul.
"Ha lesz pénzem, én is rendszeresen megyek majd prostikhoz, úgysem lehetek már tőle kevesebb."
erre a gondolkodásra értem.
Ebbe már csak az a vicc, hogy sokkal többet érdemelsz mint egy prosti de ha te beéred ezzel...
Jó, akkor elmondok neked valamit. ha megtetszik egy szép lány (még csak arról van szó, hogy megtetszik!), azonnal letorkol a közvetlen környezetem, hogy nem hozzám való, nincs esélyem nála, stb... Értsd ezt családtagok, rokonok, ismerősökre a környezetet!
A próbálkozások meg olyanok, amilyenek, nem sok szerencsével járnak. Legalább a fizetősöknél ott van az a tény, hogy ők elérhetőek.
Hát nagyon jó emberekkel lehetsz körülvéve ha ilyeneket mondanak.
Valahogy az emberek sosem akarják, hogy a körülöttük lévő ember is boldog legyen. Mindenki csak azt akarja, hogy ő legyen boldog más ne, szóval kérlek ne hallgass senkire a környezetedből aki csak visszahúz!
Szerintem te túl hamar feladod és ezért nem sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!