28 évesen még mindig nincs barátnőm, jegyesem és esélyem sincs náluk. Miért?
Egy 15-16 éves még GYEREK kategória, nagyon nem "férfi" :D
Legfeljebb egy kis mitugrász, aki azt hiszi érett ahhoz, hogy szexeljen, semmi több, ebből azért ne induljunk már ki, mert kicsit nevetséges.
Ismerem jól ezt a PhD-s kört az egyetemi időszakomból, élénken emlékszem, hogy nálunk is megvolt ez a "réteg". Nem részletezem, de a lényeg, hogy tipikus tagja vagy ennek a csoportnak: koravén, merev, egy általa magasabbnak vélt platformról szól le hozzánk "egyszerű" hallgatótársakhoz. Ne tudd meg, mennyit röhögtünk rajtatok:)
Na de a lényeg: ismerkedni csak a saját köreiden belül tudsz, nem az átlag hallgatólányok közt. Nem azért, mert ők nem érnek fel a te intellektusodhoz, hanem mert egész egyszerűen másképp vannak bekötve hozzád képest. Őszintén megmondom, hogy a kis "minizsenikkel" mi szóba se nagyon álltunk, a totálisan eltérő értékrend miatt: őket a summa cum laude diploma érdekelte, minket az, hogy az államvizsgára bocsátásért meglegyen az utolsó szívatós szigorlat egy rohadt kettesre. Ez a releváns különbség:) Nálunk a kis doktoranduszkák a doktori suliban/szemináriumokon szedtek fel doktorandákat, szóval ez egy belterjes rendszer. Mint a feudalizmus:))
27 L
Hát, elkezdhetsz kitörni a burokból de kár hogy 28 évesen kezded el. Én is olyan merev típusú ember voltam talán most már kezdek felengedni. De így is sok úgymond munkát igényel.
Kezdj apró dolgokkal beszélgess azzal aki nagyon tetszik vagy hívd el valahova. Olyan szituációkba kerülj bele lányokkal amibe félsz bele kerülni. Ezt kéne csinálnod szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!