Mi a kiút ebből az ördögi körből? Huszonéves szűz lányként úgy érzem egyszerűen nincs esélyem párkapcsolatra.
Dekoratív csaj vagyok, csak félénk. A személyiségemből következik, hogy több idő kell ahhoz, hogy összebarátkozzak valakivel.
2 pasi volt eddig, akivel eljutottam a szex előttig. Mindkettő rájött, hogy szűz vagyok. Az egyik azt mondta, hogy ő nem vállja a felelősséget, a másik pedig azt, hogy nem akar engem megbántani, meg kihasználni, mert ettől jobbat érdemlek.
Mindkét pasi vágyott rám, ezt ők is mondták, és éreztem én is. Viszont a szüzességem elijesztette őket. De ez így egy ördögi kör. Mert ha mindenkit elijeszt, akkor szűz is maradok. Komolyan mit kéne tennem?
Nyugalom, lesznek olyan pasik, akiket pont az hoz lázba, ha egy lány még érintetlen, mint például engem is.
A második általad említett személy látszik, értelmes volt és örülj, hogy nyíltan megmondta, amit gondol. Neked sem jó, ha olyan emberrel nyitsz be ilyen ajtókon, akiknek csak egy punci lennél. :)
Semmit!
S megmondom oszinten kicsit ketelkedek is a kerdes hitelessegeben, vagy legalabbis a dekorativ szoban. Szerintem rengeteg ferfi orul annak ha o lehet az elso az eletedben. Mi az, h nem vallaja felelosseget? Ezek kifogasok!
Egy valamit ne csinalj, duhbol ne fekedj le ezert senkivel, h most mar nem vagyok szuz s lehet vegre normalis pasim. Hidd el lesz olyan pasi akinek igy is kellesz, nalam ez meg elony is. :)
Azok a pasik, akiket visszatántorít az, hogy egy lány szűz, az nem is pasi, hanem egy nyálas kisfiú. Régen még erény volt a szüzesség és minden pasi megkövetelte a választottjától, hogy szűz legyen. Ma ez már a múlt.
Egy férfi nem ijed meg, hanem igen is kedvesen, érzékien szeretettel, de elveszi a lánytól ami neki dukál.
nem vállalaja a felelősséget? nem akar megbántani, jobbat érdemelsz? :D:D:D
ez most vicc?
lehet dzsungel van ott lent és azért mondták
Érdekes vélemények. Az a két pasi volt a normális! A felelősség annyit jelent, hogy ha nem akar veled hosszú, komoly kapcsolatot, csak néhány kört, így kellene viselkednie.
Lesz még olyan is, akivel tartós kapcsolatod lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!