Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mi a kiút ebből az ördögi...

Mi a kiút ebből az ördögi körből? Huszonéves szűz lányként úgy érzem egyszerűen nincs esélyem párkapcsolatra.

Figyelt kérdés

Dekoratív csaj vagyok, csak félénk. A személyiségemből következik, hogy több idő kell ahhoz, hogy összebarátkozzak valakivel.

2 pasi volt eddig, akivel eljutottam a szex előttig. Mindkettő rájött, hogy szűz vagyok. Az egyik azt mondta, hogy ő nem vállja a felelősséget, a másik pedig azt, hogy nem akar engem megbántani, meg kihasználni, mert ettől jobbat érdemlek.

Mindkét pasi vágyott rám, ezt ők is mondták, és éreztem én is. Viszont a szüzességem elijesztette őket. De ez így egy ördögi kör. Mert ha mindenkit elijeszt, akkor szűz is maradok. Komolyan mit kéne tennem?

2012. okt. 17. 10:40
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Jaj ne már. Eddig csak a pasik rinyáltak itt kis pisis kiskölyök módjára, ti csajok legalább nektek legyen eszetek és ne kövessétek a birkacsordát.
2012. okt. 17. 13:59
 22/34 anonim ***** válasza:
0%

UÉn minden új csajomnak azt mondom hogy szűz vagyok. Aztán lelkesek az ágyban + nem támasztanak elvárásokat mint egy machoval szemben. Kellemeset csalódnak a príma szex után.

Te se titkold! A kérdés hogy fel vagy-e készülve? Tudod-e mit kell majd csinálnod, tudod-e mi a jó neked, mi a jó a pasinak, .... Elmeséljem?

2012. okt. 17. 14:24
 23/34 A kérdező kommentje:
Mit mesélnél el?
2012. okt. 17. 15:39
 24/34 Theodorik84 ***** válasza:
100%
Nekem volt két barátnőm is aki szűz volt mikor megismertem őket személy szerint számomra "megtiszteltetés" volt az hogy nekem adta, megérte várni. Ne izguljál biztosan lesz olyan akit nem fog ez zavarni, jól gondoljad meg, hogy kinek adod majd :) Engem egyáltalán nem ijesztene el az, hogy szűz vagy bár csak akkor ha jobban megismernélek és hosszú távon is tudnék Veled tervezni.... 28/F
2012. okt. 17. 18:12
 25/34 anonim ***** válasza:
Irtam privátot,remélhetöleg jön rá válasz.
2012. okt. 17. 19:29
 26/34 Theodorik84 ***** válasza:
47%
24-es vagyok, a mit kéne tenned-re is válaszoljak...várjál nyugodtan, úgyis meg fog érkezni az aki ezt értékelni fogja benned, és ha szerencséd van egy hosszú távra tervező partnert fogsz kifogni :) (szívesen meg is ismernélek ha gondolod privátban elérsz :))
2012. okt. 17. 20:57
 27/34 anonim ***** válasza:

,,Én minden új csajomnak azt mondom hogy szűz vagyok. Aztán lelkesek az ágyban + nem támasztanak elvárásokat mint egy machoval szemben. Kellemeset csalódnak a príma szex után.

Te se titkold! A kérdés hogy fel vagy-e készülve? Tudod-e mit kell majd csinálnod, tudod-e mi a jó neked, mi a jó a pasinak, .... Elmeséljem?"

Ez egy nagyon rossz kamu.

2012. okt. 18. 07:51
 28/34 anonim ***** válasza:
Nehogy válaszolj a privátra.
2012. okt. 18. 16:23
 29/34 anonim ***** válasza:
Összedölne a világ.
2012. okt. 18. 16:23
 30/34 anonim ***** válasza:

nincs ezzel semmi gond. valóban, csak akkor érdemes lefeküdni a másikkal ha tényleg hosszú távú kapcsolatban gondolkozunk. szerintem örülj neki h így alakult :) sok korodbeli lány van, aki elvesztette, de aztán megbánta! és nem verseny ez h minél előbb el kell veszteni. majd akivel tényleg nagyon komoly lesz a kapcsolatod és komolyan szerelmesek lesztek egymásba, azzal elveszíted, és ez lenne a normális!

nekem amúgy hatalmas előny ha egy lány szűz, majdnemhogy szinte kizáró ok, ha nem szűz mert már ki tudja hányan mentek végig rajta.

F

2012. okt. 18. 16:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!