Még szűz vagyok?
Figyelt kérdés
a pasim 2x ujjazot meg osszesen ami nagyon fájt:/ es tegnap este lefeküdtünk , de mondtam neki hogy csak addig nyomja ameddig engedem neki ..mert féltem/félek, szexeltünk de ameddig nem fájt addig hagytam neki hogy benyomja olyan 3-4 cm szerintem bent is volt, neki nagyon jo volt en nem éreztem semmit nem is fájt nem is volt jo semilyen volt ..nem is véreztem semmi.. még szűz vagyok?2012. okt. 14. 18:31
2/15 anonim válasza:
Volt benned pénisz?Igen.Nos akkor nem vagy szűz.
Most komolyan.Minek csináljátok.Ha nem is tudod a jelentését?
Gumit húzott a barátod?Vagy azt is csak úgy gumi nélkül?
3/15 A kérdező kommentje:
de hát a szűz hártyát átkell szakítani!! tudom volt bennem pénisz , igen volt gumi..de akkor is nem lett átszakitva ..a női orvos fogja látni hogy már volt bennem pénisz?
2012. okt. 14. 18:35
4/15 anonim válasza:
Nekem akarod megmagyarázni?és akinél már átszakadt tesi közben?Ő sem szűz?!
5/15 A kérdező kommentje:
es azt látni hogy átszakadt magátol tesi közben ,vagy pedig pénisszel?
2012. okt. 14. 18:39
6/15 anonim válasza:
átszakadt átszakadt.mind1 mitől.Úgy is rákérdez,hogy voltál már fiúval.
Amúgy még egyszer leírom.Addig szűz vagy amíg egy farok nem hatol a puncidba.
7/15 anonim válasza:
A szűzhártyának semmi köze ahhoz, hogy szűz vagy-e vagy sem. Az orvos nem foglakozik vele, ha ettől rettegsz, amúgy sem tudja mitől szakadt át. Hány éves vagy aranyom,ha ezt anyád olvasná, élve eltemetne.
8/15 anonim válasza:
Volt benned pénisz, nem vagy szűz! Ennyi, aranyom.
9/15 anonim válasza:
Nem vagy szűz. Ezen nincs mit vitatkozni.
10/15 anonim válasza:
Most komolyan: hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!