Még szűz vagyok?
Figyelt kérdés
a pasim 2x ujjazot meg osszesen ami nagyon fájt:/ es tegnap este lefeküdtünk , de mondtam neki hogy csak addig nyomja ameddig engedem neki ..mert féltem/félek, szexeltünk de ameddig nem fájt addig hagytam neki hogy benyomja olyan 3-4 cm szerintem bent is volt, neki nagyon jo volt en nem éreztem semmit nem is fájt nem is volt jo semilyen volt ..nem is véreztem semmi.. még szűz vagyok?2012. okt. 14. 18:31
11/15 anonim válasza:
Szerintem 11/l és roma származású
12/15 anonim válasza:
Szerintem meg szűz vagy. Épp hogy betette és megsem... rendesen. Az elmondható, hogy valameddig volt benned f.sz, de nem vett el tőled semmit se.
13/15 A kérdező kommentje:
Kösszi aki normálisat irt:)
2012. okt. 14. 22:16
14/15 anonim válasza:
Úristen! Ilyen ostobák szexelnek? Vagy szexnek hívják az ilyen szöszmötölést. Két hülye b+...
15/15 anonim válasza:
Jo legyen neked igazad,akkor 3-4 cmnyire nem vagy szuz.
Es ha valaki megkerdi,akkor mondd azt,hogy felszuz vagy.
Nem fog kepen rohogni,ne felj.
Az ilyen agyhalott IQ nindzsak minek szaporodnak?
Tanulj a szuleid hibajabol,mindig hasznalj ovszert.
Komolyam mondom,mindenkire tennek egy erenyovet kamaszkoraban,es csak,akko vehetne le,ha elert egy megadott ertelmi szintet.Hova jutunk igy.
Hany eves vagy?A tizeves unokatestverem tobbet tud a szexrol es az emberi testrol.
Inkabb maradj meg az olvasasnal.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!