21 évesen szűz vagyok, csajokkal csak barátságig jutok. Mit tegyek? Folyt. Köv.
na.
szűkítsük a dolgot egy kicsit.
mit szégyellsz egészen pontosan?
az edzetlen puhány tested,netán születési rendellenességet,vagy a nem megfelelő méretű péniszed?
"Elèg sokan szokták kedvelni a képeim" kicsit szánalmasan hangzik hogy ide jutott a világ már bocsi.
Engem is aláztak & vertek általánosba mert normális voltam. Középsuliba túlléptem a dolgon, tedd te is ezt ne k*rja el pár f*szkalap az életed...
"Epic, hogy még nincs is csaj a láthatáron, de már most a hazugságon töröd a fejedet, hogy el mondd e neki vagy sem. " - 1éven belül talán csak összejön. :)
Hogy mért vagyok szégyenlős? hát mert így születtem..most mit mondjak.. erre nincs magyarázat! :D
szervusz sortsas
...
-körül belül én is ebbe a helyzetben voltam suliban is.
-én már lediplomáztam műszakit végeztem vagyok de sajnos egy csókig még nem jutottam el, fura ,hogy ha barátként(haveri szinten) jó vagyok akkor többre miért nem kellek...
- az utóbbi időben agykontroll-vonzás törvénye segítségével magabiztosabb lettem ... az vettem észre ha megpróbálok szemezni egy szembe jövő lánnyal ( idegen ) vissza néz és még picit a fejét is felém fordítja, de ennek ellenére se lett eddig több belelőle.
24f
Utolsó előtti köszönöm szépen a válaszod! :)
Utolsó..az agykontrollt én is kiszerettem volna már próbálni, csak nem tudom, hogy ér-e valamennyit, vagy az egész csak időpazarlás. Mivel nem szoktam bulizni járni, gondolom te sem, ezért a legjobb módszer lenne, ha leszólítanánk az utcán egy idegen csajt, megbarátkoznánk vele, utána irány mozi, kávézó, és lehet, hogy össze is jönne valami. Csak hát a gond ott van, hogy szólítsak le teljesen ismeretlenül egy idegen csajt? Ha bátor lennék, akkor nem volna ezzel problémám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!