Milyen jelzéseket tegyek majd? Normális, hogy ennyire vele akarok lenni?
Van egy osztálytársam,akivel jóban lettünk az elmúlt pár hétben.Már az általános suliban is osztálytársak voltunk,de ott alig beszéltünk,de a gólyatáborban egy szobában voltunk és ott valahogy egymásra találtunk,rájöttünk,hogy sok közös van bennünk.
Az egyetlen,ami "hátrány" volt,az az,hogy ő csőgatyás,gazdag,szépfiú,aki minden lánnyal le akar feküdni(és akit akar,azt meg is szerzi),én pedig nem az ő baráti körébe tartozom.Féltem,hogyha majd elkezdődik a gimi,akkor megint nagyképű lesz,mint régen.Valamennyire így is van,de azért beszélünk elég gyakran.
Vele akarok lenni,annyira,hogy az már lassan elviselhetetlen.Mármint,kétlem,hogy ő tudja,mi játszódik le bennem,amikor meglátom vagy csak a hangját hallom vagy csak fekszünk egymás mellett náluk,mert a suliban csendes és visszahúzódó vagyok.A jövő hétvégén náluk alszom és a szülei nem lesznek otthon,ezért arra gondoltam,hogy lefeküdhetnék vele.De nem tudom,hogy viselkedjek majd,mert én totál tapasztalatlan vagyok,sosem volt barátom,de vele szeretném elveszíteni és ez szinte tökéletes alkalom lenne.
Hogy viselkedjek,hogy vegye a lapot és leessen neki a dolog?Megijeszteném azzal,ha elmondanám neki,hogy még szűz vagyok?
L15
Mondmeg neki spontán a dolgot!!!
Dugj meg!!!
És kész :D
mi ezen a nehéz? -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!