Furcsa ha fiú vagyok és "szűz" akarok maradni?
szexelni nem muszáj 13 évesen meg aztán főleg
viszont abban nyugodt lehetsz, hogy pár év múlva csak ez fog járni a fejedben
Köszi a válaszokat. A konkrétumból pont ezt hagytam ki, hogy nem fogok megváltozni.
Ha vmit elhatároztam azt az ön pusztításig betartom magam kárára is.
Most még akkor lehet, hogy nem fura de mondjuk 5 év múlva elég nehéz helyzetben leszek majd :( ...
de meg fogsz változni.. tökmind1, hogy akarod-e vagy sem
azthiszed 13évesen ilyen voltam mint most? hehe nemám
rengeteg dolog fog változni benned, majd meglátod és visszaolvasva vagy visszagondolva a kérdésre látod majd mennyire igazam volt
"Bár vonzódom a másik félhez mégsem szeretnék velük szexuális kapcsolatot létesíteni."
:DD
"Abban a suliba ahova most járok a lányok most kezdenek el igazán pasizni és engem is kinéztek néhányan. "
Mond, hova jársz?
Jaj de aranyos :DD Figyelj, nagyon igazad van, 13 évesen még nem kell. :D De hidd el, hogy változni fogsz :) Én most úgy érzem, SOHA nem akarok gyereket, mert nem szeretem őket, aztán ki tudja, lehet 10 év múlva rámjön, hogy legyen már gyerekem. :D Nagyon sokat változik az ember tizenéves korban :) majd meglátod :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!