A barátnőm meg én már nagyon kívánjuk egymást de ő meg fél mivel ő még szűz én már nem . Hogyan segítsek neki hogy ne fájjon neki szerintetek hogyan csináljuk? Mert én nagyon szeretem és nem is akarok neki fájdalmat okozni.
Tedd a szájába a kezed. Ha fáj neki, harapja. :D
Komolyra fordítva: Az a lényeg, hogy ne féljen. Lazítson. Akkor jó lesz mindkettőtöknek. A nőkkel sokszor az a baj, hogy túl sokat használják az agyukat. Azt kell kikapcsolni. :)
ne erőltesd!
az elsőt általában megbánják a lányok, hacsak nem végződik (nem kényszerből) házassággal. szóval nagyon gondold meg. ha kell várj éveket. nem vicc
Jajj ne már h az első határozza meg, kissé túl van ez lihegve. (hacsak nem erőszak vagy ilyesmi persze)
amúgy meg egy kevés jó bor tényleg nem árt, és halk zene is segit ellazulni. és ne legyenek a szomszéd szobában szülők ha megoldható, biztosítsd arról h védekezel, és ne tervezzétek meg előre túlságosan. ja és csak akkor álljatok neki, ha petting során már kielégítetted. sok szerencsét, és remélem nem 13 évesek vagytok, és hnap nem itt kérdezitek, hol lehet 72órásat venni :d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!