Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A barátnőm meg én már nagyon...

A barátnőm meg én már nagyon kívánjuk egymást de ő meg fél mivel ő még szűz én már nem . Hogyan segítsek neki hogy ne fájjon neki szerintetek hogyan csináljuk? Mert én nagyon szeretem és nem is akarok neki fájdalmat okozni.

Figyelt kérdés
köszi a válaszokat :)
2011. dec. 27. 18:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Tedd a szájába a kezed. Ha fáj neki, harapja. :D

Komolyra fordítva: Az a lényeg, hogy ne féljen. Lazítson. Akkor jó lesz mindkettőtöknek. A nőkkel sokszor az a baj, hogy túl sokat használják az agyukat. Azt kell kikapcsolni. :)

2011. dec. 27. 18:03
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Vörösbor,hosszú előjáték,masszázs,zavaró dolgoktól mentes környezet,esetleg síkosító
2011. dec. 27. 18:06
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgy gondolja,lehet ő is fölül és így ő irányíthat.
2011. dec. 27. 18:07
 4/11 A kérdező kommentje:
köszi :) még jöhetnek ámm...
2011. dec. 27. 18:11
 5/11 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? ha fél ne erőltesd,mert az első meghatározza az egész szexuális életét,nem szabad elsietni,és nem szabad túl fiatalon
2011. dec. 28. 12:56
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
a legfontosabb,hogy megbízattok egymásban.legyen rengeteg előjáték,ne siesd el.előtte ihattok egy pohár bort gátlásoldónak,de ne rúgjatok be...romantikus,halk zene,halvány fény is oldja a hangulatot.mondd el neki,hogy nyugodtan szóljon ha fáj,abbahagyod,nem muszáj megtörténnie.Monnd neki,hogy milyen szép,hogy mennyire kívánod,hogy milyen jól csinálja amit épp csinál,így magabiztosabb lesz.de elsősorban az ő kényeztetése legyen a fontos.nem kell összecsapni.orál/ujjazás... a lényeg hogy kívánjon.a legjobb ha addig mész el,hogy majdnem elmegy,aztán abbahagyod,majd megint a csúcs előtt abbahgyod,így már nagyon akar majd téged...onnantól kezdve meg csak óvatosan.lassan,apró mozdulatokkal,és közben figyeld az arcát, ha fáj neki, állj meg,és csak aztán haladj beljebb...sok sikert :)
2011. dec. 29. 20:51
 7/11 anonim válasza:

ne erőltesd!

az elsőt általában megbánják a lányok, hacsak nem végződik (nem kényszerből) házassággal. szóval nagyon gondold meg. ha kell várj éveket. nem vicc

2012. jan. 5. 17:47
 8/11 anonim ***** válasza:
20:51 - ilyen pasi kell nekem, aki majd igy fog ram figyelni :)
2012. jan. 5. 19:45
 9/11 anonim ***** válasza:

Jajj ne már h az első határozza meg, kissé túl van ez lihegve. (hacsak nem erőszak vagy ilyesmi persze)

amúgy meg egy kevés jó bor tényleg nem árt, és halk zene is segit ellazulni. és ne legyenek a szomszéd szobában szülők ha megoldható, biztosítsd arról h védekezel, és ne tervezzétek meg előre túlságosan. ja és csak akkor álljatok neki, ha petting során már kielégítetted. sok szerencsét, és remélem nem 13 évesek vagytok, és hnap nem itt kérdezitek, hol lehet 72órásat venni :d

2012. jan. 5. 20:35
 10/11 Hanariko ***** válasza:
az elsőt miért bánnák meg a lányok? oké, van aki igen, de csomó olyan (sztm több) van hogy jó emlék marad, akkor is ha már nincs együtt azzal az emberrel...
2012. jan. 5. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!