Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűz vagyok. és ha majd...

Zsebii kérdése:

Szűz vagyok. és ha majd szexelni akarok, és a "póz" meghatározza a fájdalmat? Melyik póznál nem fáj annyira?

Figyelt kérdés
2011. nov. 17. 18:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Te háton fekszel és rajtad a pasi,az nem fáj. A kutya az már jobban..akkor nem,ha teljesen elengeded magad s élvezed.
2011. nov. 17. 18:12
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszi :))
2011. nov. 17. 18:15
 3/13 LadyLee ***** válasza:
100%
Én is a misszionárius javaslom - nem annyira mély a behatolás, ráadásul az az egyik legmeghittebb, látjátok közben egymás arcát, stb.
2011. nov. 17. 18:24
 4/13 anonim ***** válasza:
67%

Elöttem lévők nagyon tudhatják... :)

Lovagló pózban menj rá a faszira mert így te tudsz irányítani és ha fáj akkor mélyebbre nem mész vagy túlesel rajta!

Még valami!Elötte érdeklődj körbe a biztonságos sex ügyében ,használjatok gumit mindenféleképpen ez nem csak a baba miatt hanem a fertőzések miatt is mert az is elég gyakori még ha nem is él az ember nemi életet.

És még valami. Az első akivel lefekszel azt szeressed mert ez nagyon meghatározó élmény nőknél ,meg hát soha nem is felejted el,szóval nemérdemes akárki elé vetned magad,már csak az élvezet szempontjából is!

2011. nov. 17. 18:55
 5/13 LadyLee ***** válasza:
84%

"Elöttem lévők nagyon tudhatják... :)

Lovagló pózban menj rá a faszira mert így te tudsz irányítani és ha fáj akkor mélyebbre nem mész vagy túlesel rajta! "

Jó arrogáns vagy, hallod-e. Az ok, hogy szerinted a lovagló a legjobb, de miért kell ezért mások véleményét lefikázni? Én nő vagyok, én is voltam szűz és szerintem a missionárius jobb. De ízlések és pofonok, azért, mert neked más a véleményed még nem szólnék be, hogy "nagyon tudhatod". Te valami szűzszakértő vagy, aki már számtalanszor átesett az"elsőn" és tutira tudod, hogy mi a tökéletes igazság?....

2011. nov. 17. 19:00
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
ha 100%ig megbízol a párodban,a misszionárius a legjobb,van közben szemkontaktus,és rábízod magad a másikra,lovaglóban te irányítasz,de magadnak nehezebben okozol "fájdalmat".Meg ha a srác mondjuk tapasztaltabb,akkor had irányítson,tudni fogja mi jó neked,de mindegyik pózban lazulj el,akkor nem lesz rossz...:) és nyugodtan szólj neki,ha kellemetlen,mondjuk misszionáriusban úgyis látja az arcodon.
2011. nov. 17. 19:07
 7/13 anonim ***** válasza:
58%

LadyLee!

Neked csak egy szűzességed volt úgyan úgy mint Nekem ,csak az a különbség hogy Én több szűz lánynak vettem el a szüzességét mint Te!És elhiheted hogy nem a levegőbe beszélek!És bocs hogy arrogáns voltam ,illetve vagyok! :)

2011. nov. 17. 19:10
 8/13 A kérdező kommentje:
misszionárius szex, az mi ? :o
2011. nov. 17. 19:17
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Háton fekszel pasi rajtad:) az az az a jó - más kérdés h a pasinak melyik xd
2011. nov. 17. 19:23
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a póznál sokkal fontosabb az,hogy mennyire vagy felkészült testileg-lelkileg-agyilag a dologra. Láthatóan Te még nem vagy felkészült,úgyhogy ha megfogadod a tanácsom,akkor még egy jó darabig nem szexelsz a saját érdekedben. Több értelme van várni azért,hogy jó legyen,mint sietni azért,hogy rossz legyen.
2011. nov. 17. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!