Mit tegyek, hogy leküzdjem a fájdalmat ami a szüzesség elvesztésével jár együtt?
én az elsőnél sajnos nagyonrészeg voltam, és ugy annyira nem emlékeztem..:D
kicsit fájtcsak
Én is egyetértek a 12:07-es válaszolóval. Az az 5 perc valóban kevésnek tűnik, persze mind mások vagyunk. De én is a barátommal simán eltöltök úgy 1-2 órát - leszámítva a kivételes alkalmakat -, hogy még csak simogatásnál és csókolózásnál tartunk, aztán jön csak a többi. :)
Egyébként tényleg az lesz itt a gond, hogy nagyon izgulsz, és folyton arra gondolsz, hogy fájni fog, emiatt pedig nem tudsz ellazulni.
Nőgyógyásznál nem tudom jártál-e már, de esetleg még az lehet, hogy nagyon vastag a szűzhártyád, és nem tud a barátod rajta áthatolni. Ha tényleg folyton meghiúsul a behatolás az erős fájdalmaid miatt, akkor érdemes lenne még egy nőgyógyászt felkeresni, hátha ez a probléma áll fenn.
De én szerintem szimplán csak az a baj, amit te is mondtál. :)
Szia! Először is próbáld meg legyőzni a félelmedet:) ne arra gondolj hogy "fájni fog jaaj mi lesz most"...hanem arra hogy végre "egy test 2 lélek" leszel a pároddal, akit nagyon szeretsz:) meg erre: " na és ha fáj?" túl lehet élni egy tűszúrásnál is kisebb fájdalom hidd el:)
Amúgy az öt perc tényleg nagyon kevés, minimum 15-20 perc... minimum!!!! de nálad szerintem simán fél óra! Ezen sok múlik! Légy nagyon nedves és kívánd a párodat!
Nyílván akarat-akaratlanul és felmerülnek a kérdések hogy fájni fog-e és hogy mennyire meg hogy milyen lesz-e... ez természetes, de uralkodni kell felette!
Egy hete adtam oda a szüzességem a barátomnak, másodszorra sikerült csak belémhatolnia mert amikor először próbálkoztunk teljesen pánikba estem hogy fájni fog.. és nem az miatt hagytuk abba mert fáj hanem mert féltem és beképzeltem hogy fáj :)
másodjára már sikerült, az elején egy picit fájt de tényleg csak kb 5-10 másodpercig :) vérezni egyáltalán nem véreztem és utána nagyon élveztem is :)
Amúgy azt még hozzáteszem hogy mikor legeslegelőször próbált ujjazni úgy képzeld el hogy még a kisujját sem tudta betenni annyira fájt...és így jutottunk el idáig...én 100%-ig biztos voltam benne hogy vérezni fogok, "hiszen ha a kisujja alig megy fel akkor mi lesz velem majd ha a farkát teszi be".... nos hát nem így történt :D
Sok sikert,remélem tudtam segíteni... :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!