Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Furcsa ha fiú vagyok és...

Balint1105 kérdése:

Furcsa ha fiú vagyok és "szűz" akarok maradni?

Figyelt kérdés
13 éves fiú vagyok egyáltalán nem érdekel se a saját se a másik nem. Bár vonzódom a másik félhez mégsem szeretnék velük szexuális kapcsolatot létesíteni. Abban a suliba ahova most járok a lányok most kezdenek el igazán pasizni és engem is kinéztek néhányan. (És amit várnak tőlem a még fura az hogy feküdjek le velük...am szerintem ez a nemnormális) Mit tegyek?
2012. szept. 17. 18:07
1 2
 11/12 leamic válasza:
67%
Szerintem ez tök okés. Minek ilyenkor ezen gondolkodni, meg én személy szerint megijedek az olyan emberektől akiknek csak a sex jár az eszébe, és szerintem nagyon cuki (már ha mondhatok ilyet egy fiúra) hogy nem is akarsz. (mert amikor majd találsz valakit, aki tetszik, nem fogod rögtön leteperni.) Nos, szerintem ez nagyon szép dolog, és csoda hogy még vannak ilyenek. :)
2013. dec. 14. 20:36
 12/12 anonim válasza:
57%

Szia:)

Nem tudom, jársz-e még erre az oldalra, de meg szeretném kérdezni, hogy így nem egész 5 év után hogyan vélekedsz a témával kapcsolatban? Kíváncsi vagyok, még most is azt gondolod-e, amit régen:)

18L

2017. máj. 7. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!