Egyik barátom, akiről biztosra tudom, hogy még szűz, ha lefeküdnék vele rájönne, hogy én már nem vagyok az?
Téves az alap felállás
Mit vársz egy kapcsolattól, amiben már te eleve hazudsz???
És mit szólnál, ha téged vernének át, még akkor is, ha nem nagy ügy manapság a szüzesség?
Valójában persze nagyon is nagy ügy. Azok a keleti népek, illetve az őseink nem véletlenül őrizték ezt, mint az aranyat. És nem mellékesen Isten is azt áldja meg, ha nem házasságon kívül szexelünk. Ha még nem jöttél erre rá, akkor majd rájössz, mikor kiégsz, tele leszel lelki sérülésekkel (és nem is beszélve a nemi bajokról), és fogalmad sem lesz arról, hogy mennyire spéci tud lenni az arra kijelölt emberrel legális keretek között belemerülni a testi szeretetbe. A szex kölcsönös szeretet, bizalom nélkül elég sivár, embertelen, állati dolog. Hiába csábít a testünk az ellenkezőjére, mi vesztünk a legtöbbet, ha ezen a területen is engedetlennek leszünk Istennek. „Kerüljétek a paráznaságot! Minden bűn, melyet az ember cselekszik, a testen kívül van, de aki paráználkodik, a maga teste ellen vétkezik.”
„a parázna asszony miatt jut az ember egy darab kenyérre” „Paráznaság, bor és must elveszi az észt!” Azért idézek a Bibliából, mert hiába röhögitek ki, de ez az igazi, máig működő törvény, és eszerint leszünk megítélve, nem pedig a PTK szerint, amibe lassan a homár házasság is legális lesz sajnos (mint Szodomában a kénköves eső előtt).
Azzal nem törődik hogy te mit gondolsz.
A kérdezőnek meg csak annyit hogy "az igazság, szabaddá tesz."
Nehéz nagyon elmondani az ilyet. De ha megteszed akkor nagy tehertételt veszel le saját magadról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!