Lenne 1 kérdésem még szűz vagyok (17f) és a barátnőm már nem az. Lefeküdnék vele csak kicsit parázok, hogy mi lessz mert ugye ez az első valaki tud segíteni? Hogy mit tegyek (meg attól is félek hogy hamarabb elmegyek mint ő és az cink lessz)
Ha szeret a barátnőd nem fog kicikizni miatta.
Egyébként meg szerintem ez az egész ösztönös :) Minden jön majd magától, csak légy Te is gyengéd. Ne izgulj, ne görcsölj, csak élvezd :)
19/L
Szerintem ha már oda jutott két ember egy kapcsolatban hogy lefeküdjenek akkor mennyiböl tartana ezt elmondani, megbeszélni a barátnőddel.
Nem fog kiröhögni hogy "hihi Te még szűz vagy"
Ha elég érett agyilag a barátnőd akkor azt is tudja hogy az első alkalommal valószinű hamar elfogsz menni, (ez minden pasinál igy van).
Nem ciki, hisz első alkalom lesz neked,nem várhatja el hogy első alkalommal addig bird mig ő.
Mond meg neki hogy neked ez lesz az első, és tényleg ha agyilag érett a barátnőd akkor nem röhög ezen hanem megért.
Bocs a "barátnőd agyilag érett" szó miatt de máshogy nem tudtam ezt elmagyarázni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!