Mi a kiút ebből az ördögi körből? Huszonéves szűz lányként úgy érzem egyszerűen nincs esélyem párkapcsolatra.
Dekoratív csaj vagyok, csak félénk. A személyiségemből következik, hogy több idő kell ahhoz, hogy összebarátkozzak valakivel.
2 pasi volt eddig, akivel eljutottam a szex előttig. Mindkettő rájött, hogy szűz vagyok. Az egyik azt mondta, hogy ő nem vállja a felelősséget, a másik pedig azt, hogy nem akar engem megbántani, meg kihasználni, mert ettől jobbat érdemlek.
Mindkét pasi vágyott rám, ezt ők is mondták, és éreztem én is. Viszont a szüzességem elijesztette őket. De ez így egy ördögi kör. Mert ha mindenkit elijeszt, akkor szűz is maradok. Komolyan mit kéne tennem?
Én örülnék ha egy lány nekem adná a szüzességét....
(Dekoratív pasi)
Szerintem a két pasi, akivel beszéltél, teljesen korrekt volt. Nem ijedtek meg attól, hogy szűz vagy, csak nem akarták épp ők elvenni, mikor nem akarnak komoly kapcsolatot..
Aki hosszútávon akar majd valamit tőled, annak kifejezetten tetszeni fog, hogy ő neked az első. (:
Én a helyedben jobban meggondolnám, milyen pasikkal jövök össze. Baromira rosszul választasz, rossz típusra buksz - már ha a kérdés nem kamu. És nem azért, mert "megijedtek", hanem mert nincs az a pasi, aki nem fekszik le egy nővel, csak azért, mert szűz, ha kívánja őt! Ha nem akar kihasználni és megbántani, akkor szeret, ha szeret, akkor pedig veled marad és szexeltek. Ha meg nem szeret, akkor nem érdekli, hogy megbánt vagy nem, neki csak a szex a fontos és nem hagyja ki az alkalmat. Egy normális pasi így működik - és ebben nincsen semmi rossz.
Más kérdés, hogy mit jelent nálad a "szex előttig", mert ha azt jelenti, hogy megmondod a pasinak, hogy szűz vagy, ezért fél-1 vagy több évet kell várnia rád, az huszonévesen megintcsak nem fog menni.
Amúgy vannak huszonéves szűz fiúk is bőven. Náluk nem lesz kizáró ok a te szüzességed, amennyiben nem szabsz teljesíthetetlen feltételeket.
Ez hülyeség. Szinte semmi különbség nincs aközött, hogy valaki szűz, vagy hogy már 2x megdugták.
Ez hülye kifogás.
Az a gond, hogy manapság még a csapból is a szex folyik, de a felvilágosítás mégis maradt a béka segge alatt, ésaszülők nem beszélnek a gyerekkel a szexről, anemiségről, főként nem annak a lalki oldaláról. Hát ez az eredménye.
Ne aggódj, ez szüzesség nem akadály egy férfinek, csak az éretlenebbjének, mert az azt gondolja, hogy egyből el is kell vegyen... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!