Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mi a kiút ebből az ördögi...

Mi a kiút ebből az ördögi körből? Huszonéves szűz lányként úgy érzem egyszerűen nincs esélyem párkapcsolatra.

Figyelt kérdés

Dekoratív csaj vagyok, csak félénk. A személyiségemből következik, hogy több idő kell ahhoz, hogy összebarátkozzak valakivel.

2 pasi volt eddig, akivel eljutottam a szex előttig. Mindkettő rájött, hogy szűz vagyok. Az egyik azt mondta, hogy ő nem vállja a felelősséget, a másik pedig azt, hogy nem akar engem megbántani, meg kihasználni, mert ettől jobbat érdemlek.

Mindkét pasi vágyott rám, ezt ők is mondták, és éreztem én is. Viszont a szüzességem elijesztette őket. De ez így egy ördögi kör. Mert ha mindenkit elijeszt, akkor szűz is maradok. Komolyan mit kéne tennem?

2012. okt. 17. 10:40
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
16%

"Azok a pasik, akiket visszatántorít az, hogy egy lány szűz, az nem is pasi, hanem egy nyálas kisfiú. Régen még erény volt a szüzesség és minden pasi megkövetelte a választottjától, hogy szűz legyen. Ma ez már a múlt.

Egy férfi nem ijed meg, hanem igen is kedvesen, érzékien szeretettel, de elveszi a lánytól ami neki dukál."

Miért lenne kisfiú? Mert nem akart egy béna szűzzel szenvedni, utána meg attól rettegni, hogy mikor csalja meg, mert még nem élte ki magát.

Kit érdekel régen mi volt? Mindenki arra hivatkozik, hogy más idők járnak. Az is érdekes, hogy fordított esetben, ha a srác a szűz, akkor persze mindenféle fogyatékos, szerencsétlennek lesz kikiáltva, de szegény szűzlányka lelkivilágát nehogy megsértse már valaki. Inkább örülj, mert rengeteg srác lett volna, aki megdug és otthagy a franca, így még viszonylag korrektek voltak.

2012. okt. 19. 18:25
 32/34 JackDaniel27 válasza:
én segithetek rajtad :D
2013. febr. 7. 11:53
 33/34 anonim válasza:
Miujság azóta?
2019. nov. 7. 07:41
 34/34 anonim ***** válasza:
Gondolom, most várja a második gyerkőcét a kérdező a férjével.
2019. nov. 8. 22:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!