Szűz vagyok, de még nem akarom neki elmondani. Hogy viselkedjek addig, ha rákérdez dologra?
Tereld másra a szót!
Az ismerkedés első fázisában nem kellene folyton a szexről beszélni.
Nem vagyok tapasztalatlan, se prűd, de egy kapcsolat elején még egyszer se "kellett" kibeszélnem a szexuális szokásaimat.
Majd, ha összejöttök. Elkezdődik a kapcsolat, nem csak flörtöltök, hanem eljárogattok egymással... majd ráérsz akkor beavatni, ha úgy hozza a helyzet (=ha annyira felforrósodik a hangulat).
Én például azért érzem kellemetlennek, mert volt, hogy elmondtam valakinek és az arcomba röhögött és azt hitte ugratom.
Utolsó! Én sem úgy gondoltam, hogy egyáltalán nem mondom el, csak amíg nem komoly a dolog addig nem. Viszont addig kerülni akarom a témát.
Ne érezd cikinek, hogy szűz vagy. Akkor se, ha voltak, akik az arcodba röhögtek emiatt.
Nem kell már rögtön az elején szexről beszélni, ebben igazad van. De ha a viszonyotok olyan oldottá és bizalmassá válik, amikor már te is nyugodtan beszélnél a témáról, akkor is, ha mondjuk nem lennél szűz, akkor nyugodtan elmondhatod neki. Nincs ebben semmi szégyellnivaló.
Ha ez a srác is kinevet, az viszont sokat elárul róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!