28 évesen még mindig nincs barátnőm, jegyesem és esélyem sincs náluk. Miért?
Na akkor te még nagyobb lúzer vagy. Ez bizos megvigasztalja a kérdezőt.
És mégis mért gondolod azt, hogy semmi esélyed a nőknél?
"női szemmel nézve csődtömeg" - férfiként szerintem nem tudod te ezt női szemmel nézni ;), nem beszélve arról, hogy a kinézet egy dolog, ahány ember annyiféle ízlés, szerintem ez messze nem akadály a pártalálásban
Én ezért is gondolkodtam el rajta, hogy szükségem van-e az egész egyetemi életre, ha ilyen szinten antiszociálódom...
Azt hinném, hogy az egyetemen majd rengeteg lehetőségem lesz az ismerkedésre, erre tessék, ismét egy elrettentő példát látok.
Kedves kérdező, ne haragudj, nem téged akartalak bántani ezzel. Neked azt tudom csak javasolni, amit az előző néhány válaszadó: szerezz minél több nőismerőst! Ez az első lépés, és már nagyon sokat fog segíteni.
11-es.
Sajnos azt tapasztalom, hogy a diploma nyújtotta inspiráció és tudás, nem nyújt ehhez megfelelő táptalajt, hogy ezt a problémát leküdhessem. Tehát semmiféle előnyét nem élvezem a diplomáimnak ilyen téren. Ezekre a kompetenciákra és felfedésükre, teljesíthetőségükre nem tanítottak meg az egyetemen. Tehát mezei egér vagyok ilyen téren, ha egyszerűbben akarok magamat kinyilatkoztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!