Mióta megaláztak, érzelmileg bezárkóztam. Mit tehetnék?
"Erről a esetről azonban szerintem érthető módon nem szeretnék akárkivel beszélni."
De azért ide kiírod gratulálok!
ma 17:01!
Az a baj, hogy erre az oldalra mindenki azért jön, hogy sajnáltassa magát(tisztelet a kivételnek). Aztán, ha valaki megmondja a fájó igazságot, akkor az bunkó, érzéketlen stb. Engem nem érdekel más lelkivilága, mindenféle érzelem nélkül válaszolok a kérdésekre.
Én is érzelmek nélkül válaszolok. Lehet, hogy könnyebben veszem az életet, mint a kérdező, de tényleg nem értem, miért csinál ilyen nagy ügyet belőle. Egy fiú volt az ő listáján is, az első, na és?
Az ösztönökről annyit, hogy valamilyen szinten mindannyian ösztönlények vagyunk.
De valóban: ha a kérdező már elég érett, akkor rég túllépett volna ezen, egy tapasztalatnak tudná be, és abszolút nem izgatná az említett srác véleménye. :)
"Megérdemelted. Buta ösztönlényként simán hagytad, hogy a hormonok irányítsanak, pedig érzelmileg még nem voltál és nem is vagy elég érett a szexhez, mint oly sokan mások sem."
Az egyetlen, amiért "megérdemli", hogy nem tud fölényesen a fiú képébe röhögni. :)
Vagy inkább lazán mosolyogni rajta, és semmibevenni a véleményét. :)
"valamilyen szinten mindannyian ösztönlények vagyunk."
Ez igaz, de az ember kordában tudja tartani az ösztöneit józan ésszel, ez különböztet meg minket az állatoktól, na persze ezt a mai fiatalság nem vallja!
Utolsó: azért az ösztönlény nem ott kezdődik, hogy egy fiatal lány elveszti a szüzességét, egy fiatal sráccal, miközben hónapokig járnak.
Aztán évek múlva sem tudja túltenni magát a dolgon.
Újra leírom: én nem tartom se hülyének, se rossznak, hogy megtette. Egyedül azt furcsállom, miért nem képes túllépni rajta?
Bocs, Kenedynek szántam.
Egyébként én nem sajnálom a csajt, szerintem ugyanis nincs miért. Nem a világvége, ami vele megesett.
Ha ilyesmire vár, ezért írta ki a kérdést, nincs szerencséje. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!