Megaláztak! Hogyan gyözhetném le a szégyent?
ahogy látom hatalmas önbizalomhiányban szenvedsz! ezen változtass, állj ki magadért! ha a főnököd még egyszer ilyet csinálj, szólj vissza nyugodtan! ha kirúg, akkor keresel másik munkát. tudom, hogy az sem könnyű, de nem úgy fogsz melóba menni, hogy görcsben áll a gyomrod.
gondolom pasi vagy. elárulok egy titkot: akármilyen ronda vagy, de ha kigyúrt tested van, tapadni fognak rád a nők. ezt már megfigyeltem. kezdj el te is kondizni, ezzel növeled az önbizalmad.
ha egyedül nem sikerül kimásznod a gödörből, akkor keress fel egy pszichológust. barátnőd, élettársad van?
Én ha bepisiltem volna vagy rosszabb esetben a székletemet nem tudtam volna visszatartani,akkor elmentem volna orvoshoz,mert a inkontinencia egy betegség,amit lehet kezelni.Majd ha bizonyított hogy ebben a betegségben szenvedek,felmentem volna az ordíbálós főnökhöz akinek elmondanám,hogy a betegségem miatt,és azt hogy ő ordibált hozta ki belőlem azt a szégyent.Ha még egyszer így megaláz,és így ordibál,be fogom perelni..Külföldön elég komolyan veszik a munkahelyi pereket.
A kollégáknak meg simán elmondanám aki a szemembe röhög,hogy B+! te is bepisilnél ha inkontinenciás beteg lennél! Akkor én most röhögjelek ki mert te meg szemüveges vagy??
Ne hagyd hogy ég jobban megalázzanak.A betegség nem szégyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!