Nagyon félek az utcán egyedül végigmenni főleg városban. Ha valaki szembe jön velem nagyon megijedek nehogy megtámadjon vagy nem tudom :S hogy győzhetném le a pánikbetegséget?
Jé, én pedig pont fordítva működöm. Direkt figyelem a másik ember reakcióját, mondjuk egy sötétebb helyen, éjszaka, hogy megijedne-e tőlem. (Gyakran elmegyek sétálni, közben zenét hallgatok)
Gondolom, Te lány vagy, így aztán nemigen képzelhetem magam a helyedbe. Talán próbálj meg társasággal menni, vagy nem figyelni arra, aki veled szemben jön. Esetleg menj át az út másik oldalára, ha már a távolban észreveszel valakit. Igazából ezen csak akkor tudsz túllendülni, ha megtapasztalod, hogy nincs semmi ijesztő abban, ha valaki elmegy melletted, vagy jön veled szembe. Netán volt valamiféle rossz élményed?
A gázsprét ajánlom. Elfér a zsebben, legális és hatékony. Ha valaki támadólag vagy kötekedőleg eléd áll, ráfújsz egyszer-kétszer, aztán amíg magához tér, addig már messze juthatsz.
Legjobb, ha mindkét kezedben van, mivel így ha többen vannak, hatásosabb a védekezés.
A legegyszerűbb ha a kétes kinézetű és láthatóan provokativan szemlélő elől nem kitérsz hanem kaján vigyorral kicsit felé is tartasz persze ha a zsebedben a kezed, akkor már kezd aggódni és gyorsan félrehúzódik.
Na de mi van ha nem?
Gebasz.....
Nem rég reggel munkába menet egy erőssen kigyurt fazon állt elém a járdán és rámnézve ordított mit bámulsz te majom!!!
Mivel nem volt jó hangulatom, és kicsit ideges is voltam a melőhelyem miatt volt bene annyi düh hogy nem mentem simán tovább mint máskor szoktam hanem ránéztem és közöltem egy szép nagy kö..göt, van ezzel bajod te ......?
Egyből átslisszant a bömöse másik oldalára, és nem nagyon pofázott tovább....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!