Szeretnék véget vetni az életemnek, mert kilátástalanná vált a helyzetem. Ezt a részét eldöntöttem, ez már nem kérdés. A kérdés az, hogy vajon, hol találok valakit, aki segíthet nekem, hogy ne kelljen egyedül meghalnom?
Fórumötleteket, oldalcímeket várok.
Ráadásul, engem az idő is szorít, nem sokáig tudom már ezt elhúzni. Kérlek, ha a kérdésem, indulatot vált ki belőled, dühöt, vagy bármi más negatív érzést, akkor kíméld meg magad attól, hogy leírod, mert leperegnek már rólam a bántások, nem ez érdekel. Az érdekelne, hogy hol ismerkedhetnék ilyen emberekkel.
Ha igazán öngyilkos akarnál lenni, már rég megtetted volna és nem itt irosgatnál ilyen baromságokat.
Megkérdezhetem, hogy ezzel a kérdéssel mi a célod?
Okoskám, keress rá te is a google-ban, böngészd át, és akkor megérted, hogy miért fordultam ehhez a csatornához..Állítólag könnyű ilyesmihez társat találni, de úgy tűnik, hogy annyira azért mégsem..
Egyébként bátrabb vagyok, mint az akinek az a szórakozása, hogy név nélkül fikáz..Az ilyen érzéketlen állatoknak is köszönhető, hogy az érzékenyebb természetű embereket simán eltapossák..Családtagjaim nincsenek, az apám is így távozott el, úgyhogy hadd ne kelljen még pár okoskodó, névtelen "emberke" véleményét olvasnom..A bíztatás, édesanyádnak kellett volna, hogy használjon antibébit.. Nekem társ kell, hogy ne egyedül pusztuljak meg, ha már az egész életemben egyedül voltam.. Félek tőle így.. Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!