Lehet, hogy hü*ye kérdés, de szoktatok egyedül fagyizni?
Eza tok jo kerdes! Szerintem senkinek nem jutna eszebe ezt megkerdezni de megis elgondolkodik az ember most. :)
En sem szoktam. A fagyizas tarsasagi esemeny, valami vagy valaki kell hozza. Setalni a baratnommel, beulni valahova haverokkal vagy csaladdal. Ebed utan etteremben esetleg de tobbnyire akkor sem vagyok egyedul vagy ha nagy ritkan igen akkor meg nem megyek sehova csak ott ulok az asztalnal.
De van meg par ilyen dolog. Moziba es strandra sem megyek egyedul. Tobbnyire a parommal szoktam es most, hogy messze vagyunk egymastol eszembe sem jut, hogy elmenjek nelkule. :)
Én régebben sosem csináltam, mert szerintem is olyan társasági dolog.
Mostanában kaptam rá a dologra. Sokszor van, hogy én is kutyával vagyok. Elsétálok a tesco-ig a kutyival, és a végét meg neki adom. :D
Fagyizásra úgy emlékszem kisgyerek koromban azért megtettem egyedül is, a könyv olvasást pedig bármikor- ha jó a könyv, leülök és nem bírom ki hazáig :D
Vagy néha menés közben is :D
Ha kutyaval vagy akkor nem is vagy egyedul. :)
Konyvet olvasni mindig mindenhol lehet. Vezetes kozben azert vigyazzatok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!