Lehet, hogy hü*ye kérdés, de szoktatok egyedül fagyizni?
Figyelt kérdés
Mármint, hogy egyedül mész a városban, és úgy.2011. máj. 27. 18:56
11/15 anonim válasza:
Jaj ez a kérdés nagyon tetszik. Nemrég hazafelé mentem és a nagy melegben nem bírtam ki. Vettem egy fagyit :P Jól eset, szoktam ilyet néha csinálni. Kiskoromban abszolút társasági esemény volt, most már nem kell feltétlen társaság hozzá. Az olvasás pedig csak egyedül jó ;)
12/15 anonim válasza:
Én szoktam, szerintem ez nem társasági esemény. Ha az lenne...
Szóval vegyük azt, hogy szeretem a fagyit, elmegyek egyedül egy másik városba, mondjuk az ország túlfelén vagy külföldön, és csak azért ne egyek fagyit, mert egyedül vagyok? Na, ez a hülyeség.
13/15 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy nem csak én vagyok ezen a véleményen. :D
2011. máj. 29. 11:13
14/15 anonim válasza:
Nekem eszembe sem jutna egyedül fagyizni. Mondjuk az utóbbi 2 évben amúgy sem ettem már tölcséres fagyit csak ilyen bolti dobozosat otthon. De nekem eleve az utcán evés is tabu.
És hogy leüljek valahova csak úgy vagy olvasgassak a szabad ég alatt. Hát ez sem az én stílusom.
15/15 anonim válasza:
Én többségében egyedül szoktam, ritka a társasűgom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!