Szeretnék véget vetni az életemnek, mert kilátástalanná vált a helyzetem. Ezt a részét eldöntöttem, ez már nem kérdés. A kérdés az, hogy vajon, hol találok valakit, aki segíthet nekem, hogy ne kelljen egyedül meghalnom?
Fórumötleteket, oldalcímeket várok.
Ráadásul, engem az idő is szorít, nem sokáig tudom már ezt elhúzni. Kérlek, ha a kérdésem, indulatot vált ki belőled, dühöt, vagy bármi más negatív érzést, akkor kíméld meg magad attól, hogy leírod, mert leperegnek már rólam a bántások, nem ez érdekel. Az érdekelne, hogy hol ismerkedhetnék ilyen emberekkel.
Nem mondom, én is frusztrált vagyok, de azoknál sincs valami rendben, akinek ez az időtöltése.Ok én szánalmas vagyok, elismerem, hogy is tagadhatnám, ezután a téma után..Na de annál aljább sem kell, amikor valaki még saját magát is becsapja..Azt is tudom sajnálni, aki bár életképes ember velem ellentétben, és nagyon okos is, mert kéretlenül hozzászól egy témához, amihez érdemben nem tud, de sajnos akárhogyis szövegértési gondjai vannak..Nem azt kérem, hogy valaki tegye meg helyettem... Az utolsó válaszolónak pedig annyit, hogy nem ismeri a helyzetemet, nem tudja, hogy mi elől menekülök..Nagy kérés, hogy célirányosan az írjon, aki érdemben is hozzá tud szólni a dologhoz? Ha ennyire unatkoztok, akkor keressetek hasznosabb elfoglaltságot. Például, ti nagyon élő emberek, menjetek, kirándulni, élvezzétek az életet, ami szerintetek olyan sokat megér..
De végülis, folytathatjátok ezt is, mert ez is csak megerősít, hogy nincs miért maradni...
Tudom, utálni fogsz, hogy én sem a kérdésedre válaszolok. Nem is akarok eszet osztani, te tudod, hogy milyen helyzetben vagy. Mégis azt gondolom, hogy nem kell meghalnod. Értékes ember vagy te is.
Ezek az előadások tök jók, hátha segíthetne más szemszögből látni magad és a világot!
Nagyon remélem, hogy meggondolod magad! Imádkozom érted. (Ezeket leírva felkészültem az oltásra..., de nem bánom.)
Figyelj! Én is voltam ilyen szituban amikor a kisgimnáziumi felvételi napján általános 4-ben elveszettem a szupertitkos naplómat és beleolvastak a legtitkosabb titkaimba. Már pró-
bálkoztam gyönggyel, hogy lenyelem le is nyeltem,de gyorsan ittam rá vizet hogy nehogy megfulladjak mert mégis az életet választottam. Nekem is szar az életem nem sokan szeretnek de még én egy tini vagyok. Most mit csináljak. Amúgy is reménykedek benne,hogy 2012. Dec. 21-én téleg megfogok halni,de szerintem nem. Próbáld meg az életedet egy kicsit helyrehozni,ne add fel! 12/L
Szia!
Elolvastam a kérdésed, és a rá érkezö válaszokat is, megkell hogy mondjam itt nemtalálsz megértö embereket akik ebben segítenének! Énis próbálkoztam már itt, de semmi. (csupa parasztok vannak itt, tisztelet a kivételeknek). Csak az a gond hogy még aktuális -e ez a kérésed,-kívánságod, mert látom 2011 októberében írtad és azóta semmi! Ha még aktuális akkor írj! Ugyanebben a cipöben járunk talán segíthetnénk egymáson! És akik meg nemértik meg ,mert nem is érthetik azokkal ne törödj addigis!
1. gondolat: élsz még drága? Vagy már öngyi lettél?
2.gondolat: te egy fa.sz vagy. De még mekkora! Röhögnöm kell! Istenem, hogy mennyi se.gg ember van :)))
3.gondolat: most komolyan. Csip-csup ügyek miatt ne nyírd már magadat! Vagy ha igen, akkor persze, szerezz vkit,aki majd végignézi, hogy elpatkolsz,és vállalja az esetleges börtönt/büntetést.
Neked nem a halál kéne se.ggarcúkám. hanem 2 büdös nagy pofon. B+ hogy mennyi hülye van... ez kész, most ledöbbentem chh.
Kedves Kérdező!
Hogy vagy mostanság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!