Szeretnék véget vetni az életemnek, mert kilátástalanná vált a helyzetem. Ezt a részét eldöntöttem, ez már nem kérdés. A kérdés az, hogy vajon, hol találok valakit, aki segíthet nekem, hogy ne kelljen egyedül meghalnom?
Fórumötleteket, oldalcímeket várok.
Ráadásul, engem az idő is szorít, nem sokáig tudom már ezt elhúzni. Kérlek, ha a kérdésem, indulatot vált ki belőled, dühöt, vagy bármi más negatív érzést, akkor kíméld meg magad attól, hogy leírod, mert leperegnek már rólam a bántások, nem ez érdekel. Az érdekelne, hogy hol ismerkedhetnék ilyen emberekkel.
Ok! En benne vagyok!
Hogy csinaljuk, hogy ne fajjon...?
1. Lehet kinyírta magát, akkor sajnálom de azért nem értem miért inkább a menekülést választotta.
2. (És ez a valószínûbb) emberkénk, olvasván a válaszokat úgy döntött elhiteti velünk hogy feldobta a talpát. Nos, azt figyelembe kéne vennie, hogy mi számára idegenek vagyunk, vagyis attól még hogy válaszolunk, különösebben nem sok vizet zavar mit tesz vagy nem tesz magával.
Ha ennyire gyökér, hogy a halálának eljátsszása a szórakozása, akkor legyen fasza gyerek, és ne csak eljátssza, hanem tegye is meg.-.-"
^
|
Van nevem! :)
Vajon él még a kedves kérdező? XD
"Az életet eldobni a hitetlenek erénye."
Gondolkozz el ezen. Persze, ha még élsz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!