Mióta megaláztak, érzelmileg bezárkóztam. Mit tehetnék?
Tégy te is megjegyzéseket rá, ha ez megnyugtat. Bár én nem igazán fárasztanám magam ilyesmivel, de egy fiút a teljesítményén át jobban meg lehet sérteni, mint egy lányt. Általában!
És jelzem, én nem vagyok kritizálós fajta, de azért ha a srác megérdemli, odamondogathatnád másoknak te is, mennyire voltál "megelégedve" vele.
Szerintem próbálj meg nyitottabb lenni ezután a rossz dolog után, ami az életedben adódott! Nem szabad minden fiúról azt hinni, hogy ilyen! Igenis léteznek olyan srácok is, akik nem akarnak elsőre lefektetni és nem fognak Téged a haverjaival kibeszélni! Tapasztalat! ;) Tanulj a hibáidból, amiket elkövettél! Légy vidám és próbálj meg nem gondolni erre az egészre, nem érdemli, hogy egy ilyen gyökér miatt szomorún éld az életed! :/ Fiatal vagy még, előtted az élet .. ;) ! Nekem is voltak csalódásaim, de végre megtaláltam azt az embert, akit szeretek, s aki viszont szeret engem! :) Sok sikert! :)
19/L
elterjeszteném a lányok körében hogy kicsi a p.cse és túl gyorsan elmegy, ezért hagytam ott :D
lehet hogy aztán már nem lenne ekkora szája, mert nem akarna senki sem vele kezdeni :D
Egy módon nagyon hasznossá teheted magad, és ezzel az önbizalmad is helyreáll. Oszd meg a közösségi oldalakon, hogy mivel jár ha korán meggondolatlanul oda adják magukat egy férfinek (fiúnak inkább)
Már számtalanszor elmagyaráztam itt és és máshol is a lányoknak, hogy az elsőtől ne várjanak csodát, ez nem egy amerikai nyálas film ahol minden happy.
Szánj rá időt, fogalmazd meg szépen érthetően, és mikor az első visszajelzéseket mag kapod megérted miről beszélek.+
Miben volt meggondolatlan? Ami volt elmúlt, na és? Éppen az a legrosszabb, hogy itt a válaszadók egyik fele lesajnálja, másik fele meg a fejéhez vágja, hogy "hülye vagy, megérdemled".
Szerintem nem ér annyit az egész, hogy még most is rágódjon rajta. A helyes hozzáállás, hogy nem tulajdonítasz neki nagyobb jelentőséget, mint amennyit megérdemel.
Tudom, nehéz.
És tudom: az első alkalomnak különlegesnek, és rózsaszínnek kellett volna lennie, bla-bla (legalábbis ezt "verik" a lányok fejébe, és amiatt válnak sebezhetővé).
Én például reális voltam, (bár sosem voltam túl romantikus alkat). Nem vártam se túl sokat, se túl keveset, és nem is csalódtam. Kellemes volt az első. Aztán a következők még kellemesebbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!