Miért olyan gáz az, hogy a szüzességemet csak a feleségemnek akarom odaadni? (szóval házasság elôtt nincs szex)
Szerintem egyáltalán nincs ezzel semmi gond. Attól, hogy a világ szabados szexuális életet él, neked nem kell törvényszerűen követned őket. Ha olyan nőt veszel el, akivel tényleg szeretitek egymást, akkor meg fogja érteni, és biztos, hogy nem a teljesítményeden fog múlni, hogy melletted marad-e. Sőt, akár segít is fejlődnöd, hogy ki tudd elégíteni az igényeit.
Erről neked kell döntened. Ha a leendő ara nem kifogásolja, akkor ne hallgass a kívülállókra.
23/L
#101! Örülök, hogy hasonlóan gondolkodunk! :)
Ezek szerint Te is addig tartogatod?
#102! Köszönöm a válaszod!
A kérdezőnek:
Ritkán fordul elő, hogy itt a Gyakori kérdések fórumon igazán érdekes, (mondhatnám: értelmes...) kérdést vet fel valaki. Neked sikerült, amit az is bizonyít, hogy a válaszok döntő többsége is érdekes és értelmes.
Nyilvánvaló volt, hogy a vélemények élesen ketté oszlanak majd: vannak, akik helyeslik az elhatározásodat, és vannak, akik nem. Mindkét hozzáállást meg lehet indokolni és alá lehet támasztani érvekkel, példákkal. Talán a kérdésedre is választ kaptál már; arra, hogy miért "olyan gáz", ha egy férfi a szüzességét a majdani feleségének tartogatja. Nos, azért, mert egy társadalomban minden "gáz", ami ritka, ami eltér az általánosan elfogadottól (vagy eltűrttől...) , és - most figyelj! - ami rádöbbenti az embereket arra, hogy valójában az az igazi tisztesség, amit például te képviselsz, és nem feltétlenül az, amit ők annak hisznek.
--
Ne vedd rossznéven, de a téma kapcsán egy vicc jutott az eszembe. Az alapja a tiedhez hasonló szituáció, csak fordított "felállásban":
Idős házaspár nosztalgiázik az együtt töltött évtizedek emlékein. Azt mondja az öregasszony:
- Tudod, apjuk, szép időket éltünk meg együtt. Voltak ugyan gondjaink, de azért tisztességben felneveltük a gyerekeinket, szép unokáink vannak. Csak azt sajnálom, hogy mi ketten sohase szexeltünk egy igazán jót.
Az öregúr elgondolkodik, majd lekever egy hatalmas pofont az asszonynak, aki döbbenten kérdezi:
- Hát ezt meg miért kaptam?
- Azért, mert honnan tudod te, asszony, hogy milyen az igazán jó szex?!....
Annyira rá fogsz kattanni az állandó "MAKIRA", hogy egy igazi jó punci csalódást fog okozni akárhogyan gyötröd magad
nem találsz olyan fokú élmény mint amelyet a makizás során megszoktál!!!----és mivel erről már nem is tudsz sőt nem is akarsz lemondani jön a VALÓDI JOGOS VÁLÓOK!!!
A feléig olvastam csak, majd valamikor elolvasom a többit is, de eddig ennyi jutott eszembe.
Szerintem aki azt mondta, h nem biztos h jó a házasságig megtartani, meg necces szűznek maradni addig nem arra gondolt, h márpedig feküdj le bárkivel.. Ezt így a 2 szűz lányos fejtegetésedre. De ha bekerülsz egy tartós kapcsolatba, és megszereted a másikat, semmi bajod nem lesz belőle, ha lefekszel vele, nem csak 1-2x hanem ugye többször, ha szűz ha nem, tapasztalatotok lesz belőle. Ha együtt maradtok, akkor nyertél. Ha mégsem, akko pedig ez a következő kapcsolatban már nem lehet probléma. Az egyetlen eset, ha te elvből/makacsságból/vallásosságból szűz akarsz maradni, akkor csináld, nekünk nincs túl sok közünk hozzá.
Az összevisszamindenkivelszexelést meg az utcánegymásfelfalását én sem támogatom, de ha együtt vagy valakivel fél éve v 3 éve v mittomén és már el is jegyeznéd meg feleségül is vennéd, miért baj ha le is fekszel vele? A házasság is elromolhat meg a kapcsolatod is, de minek kínoznád magatokat, ha úgyis bízol benne szereted stb? Minek megvárni a papírt, stb? Ha a vallásosság az okod csak, az más. De simán elvől szerintem felesleges addig várni. Én a helyedben csak addig várnék amíg már úgy érzem h "ő az igazi, kell nekem" de nem várnám meg vele az esküvőt is.
20L
Kedves Nagyfater!
Tetszett a vicced! :D
Köszönöm a válaszod!
(Tényleg Nagyfater vagy? :D)
glaslo1! Elnézést, még sosem hallottam a "makizás" szót. Mit jelent?
#107! Azon gondolkoztam én is, hogy mit tennék, ha most megismerném azt lányt, akivel nagyon szeretjük egymást és úgy tűnik, hogy ő az igazi... Csak tudod, hogyha én ebbe nőttem fel, és így látom helyesnek, mert ez az én meggyőződésem, akkor nehéz másképp tenni.
#108! Köszi! :)
"(Tényleg Nagyfater vagy? :D)"
Igen. A hét éves unokám hív így. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!