Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális egy házasságban?
Figyelt kérdés
Az egyik barátnőm családjáról van szó. A szülei együtt élnek már nem tom hány éve (minimum 19) de szintén nem tudom hány éve csókolóztak utoljára. :O Szexről ne is beszéljünk...külön ágyban alszanak. Amúgy nem szoktak veszekedni, max. a pénz miatt. Ez szerintetek normális?2012. jún. 11. 23:13
4/9 anonim válasza:
Egy idő után ilyen a házasság pl a nagyszüleim is már ezer éve házasok és miota élek különágyban alszanak szerintem ez az elhidegeülés jele is vannak hivatalosan és szeretik egymást mint embert de már nincs szerelem.
5/9 anonim válasza:
Nem mondom, hogy pontosan ilyen családban nőttem fel de amit leírtál az totál egybevág, és fokozni is tudnám. Abnormális, nem beszélve h apám elköltözött, anyám meg talált egy szeretőt, és 'életében először nő, asszony volt', ráadásul ez 3 napja történt!
6/9 anonim válasza:
Előfordul ilyen, de azért ne alakuljon ki benned az a kép, hogy ilyen a normális házasság...
7/9 anonim válasza:
A nagyszüleim 50 év után is különágyban alszanak és teljesen normális, békés életük van.
8/9 anonim válasza:
24 éve élünk együtt,egy ágyban alszunk,és ritkán szeretkezünk.(havi-1 max 2 alk.)de még mindig szeretjük egymást!
9/9 anonim válasza:
Inkább szokásosnak mondanám.........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!