Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 32 évesen még SZŰZ VAGYOK ez baj?

32 évesen még SZŰZ VAGYOK ez baj?

Figyelt kérdés
Ha meg ismerkednétek egy nővel tökéletes lenne minden szempontból akkor ha kiderülne hogy 32éves és még nem volt senkivel elhagynátok?
2012. ápr. 10. 15:48
1 2 3 4 5
 41/49 anonim válasza:
100%

Nem, sőt!

Nem maga a biológiai értelemben vett szüzesség a lényeg, hanem a személyiség. Lehet félelem, vallási elvek vagy pszichológiai gond is az ok. És sajnos a társadalom már nyomja is a negatív bélyeget mindenkire aki nem felel meg a mai viselkedési mintáknak.

Pedig ha pl. azért nem volt még senkije az adott lánynak/nőnek mert nem érezte még azt, hogy igazi szerelemre talált és kevesebbel pedig nem éri be, mert többre becsüli mind önmagát, mind azt amit adni szeretne önmagából a másiknak az nagyon érett személyiségre vall. Nagyon kevesen rendelkeznek manapság ilyen erős személyiséggel, legyőzve a csordaszellem hívását.

Mondom ezt úgy, hogy az életem álma volt mindig, hogy egy olyan nő legyen párom, a születendő gyermekeink anyja akinek fontos egy férfi tisztelete, szeretete és nem adja alább, mert ő is valódi összetartozásra vágyik. Nem pedig csak pasizásra. Az ilyen nő meg ugye kizárásos alapon szűz természetesen:)

És még csak vallásos sem vagyok.

Szóval nem, hogy elhagynám, ha egymásba szeretnénk tennék róla, hogy soha ne is akarjon mást.

Csak találkoznék már vele :)

2012. máj. 5. 14:59
 42/49 anonim ***** válasza:
58%

"Az ilyen nő meg ugye kizárásos alapon szűz természetesen:) "

Ez nagy baromság volt!

2012. máj. 5. 15:38
 43/49 anonim válasza:
93%
Ha más esetben nem kíván férfit az életébe akkor miért baromság?
2012. máj. 5. 15:47
 44/49 blackcat1 válasza:
100%
Hát,meglehetősen kínos helyzet,főleg,ha emiatt még rosszul is érzed magad.Ha férfi lennék,és ilyen nőt találnék,nem hagynám el,ha nincs valami problémája.A szüzesség olyasmi,amit nem lehet csak úgy akárkinek odadobni.szóval nem baj,h. még szűz vagy.
2012. máj. 15. 19:27
 45/49 anonim ***** válasza:

1. kérdés: Ez a kérdés a vallás témakörébe tartozik.

2. kérdés: Nem ezen múlik.

2012. jún. 5. 18:50
 46/49 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj, ha téged nem frusztrál, hogy még ennyi idősen is szűz vagy. Én is szűz vagyok 26 évesen.
2012. szept. 8. 21:27
 47/49 anonim válasza:
100%
Én is 32 éves fiú vagyok és még szűz, én biztos nem hagynám el ezért. :) Kit érdekel, tapasztalatot lehet szerezni, ez nem betegség.
2017. szept. 14. 22:42
 48/49 Sziklamester válasza:
100%

Mivel a téma már évek óta döglött és én csak nekróztam, ezért lényegében le is írhatom a véleményem erről.

Én egy 31 nyáron 32 éves szűz pasas leszek és még nem voltak lényegében véve komoly, de még komolytalanabb kapcsolataim sem. Nem igazán vonz, nyűgnek tartom és nem érzem azt, hogy szeretnék más emberhez elköteleződni. Lényegében a mai fiatalok, de régebben is ez volt, sőt az ókorban már 10-12 évesen elvették a gyerekektől a szüzességet, hogy hamar házasodjanak és legyenek utódok, akkoriban az életkor is rövidebb volt, mert nem voltak annyira higiénikusak az emberek (nem volt rá mód) és ezért hamarabb murdeltek meg.

Igazából minden embernek vannak defektjei, mivel a társadalmi normák minden időben valamit a fejedhez vágnak, az emberek meg próbálnak a kisebb ellenállás felé menni, ezért követnek minden szart sajnos. Minden ember más alapvetően, nem mindenkinek van ugyanakkor meg az a igénye, időszaka, lelki állapota stb, amikor valamit kötelező megtennie. Félreértés ez, nincs olyan hogy kötelező, akkor veszted el a szüzességed, amikor jónak érzed és alkalmas partnert találsz hozzá. Mára már 38 éves lettél, közel a 39 hez, szóval azóta akár már találtál is társat, de ha meg nem, akkor meg szintén semmi probléma sincs, attól még érezheti jól az ember magát, hogy nem él szexuális életet és másokkal csak barátkozik.

Nem kell követni azt a trendet sem, hogy buli buli buli, mert ezeken a helyeken amik általában a bulihoz vannak társítva, mindig olyan emberek vannak, akik gyorsan akarnak valakit a vágyaik kielégítésére, ritkán lesz ezekből komoly kapcsolat és a többségük a rózsaszín köd elmúltával átcsap kínszenvedéssé. Az a te típusodtól függ, hogy mit szeretsz csinálni, mennyire van köze az emberekhez, vagy mennyire vágy a társaságra, ez is változó én például meglehetősen visszafogott vagyok és nem folytatok szociális kapcsolatokat a munka után, mivel lényegében amiket a többség kedvel, azt én nem szeretem. Nincs káros szenvedélyem a számítógépet, könyveket, rajzolást és barkácsolást leszámítva, ezek zömét meg az ember inkább otthon végzi, mintsem társaságban. Szóval szerintem teljesen lényegtelen ezen rágódni, mivel az embernek egy természetes önértékelése van és ha bánt a dolog, akkor meg próbálsz ellene tenni, vagy sikeresen, vagy sikertelenül, de mindenképp tapasztalatot szerzel vele.

2018. ápr. 24. 16:24
 49/49 anonim válasza:
100%
Még az vagy?
2022. dec. 8. 15:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!