Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 32 évesen még SZŰZ VAGYOK ez baj?

32 évesen még SZŰZ VAGYOK ez baj?

Figyelt kérdés
Ha meg ismerkednétek egy nővel tökéletes lenne minden szempontból akkor ha kiderülne hogy 32éves és még nem volt senkivel elhagynátok?
2012. ápr. 10. 15:48
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
75%
Engem nem zavarna, ha amúgy "normális" vagy. Ezt úgy értem, hogy nem valami depresszió, vagy más lelki probléma miatt vagy ennyire befelé forduló. Ha szimplán csak így alakult, akkor ez van, nem zavarna. A szexben persze biztos türelmesebbnek kell lennie a párodnak, de ha amúgy vágysz az erotikára, akkor azzal sem lenne gond. :)
2012. ápr. 10. 16:08
 12/49 anonim ***** válasza:
0%
baj... nemsoká 40 éves vagy... szűzön akarsz meghalni?
2012. ápr. 10. 16:11
 13/49 menta34 ***** válasza:
66%

Nem baj.

De gondolkozz el az alábbin: Vársz mint a mesekönyvben aztán jön a herceg, elveszted a szüzességed, rájössz, hogy a szex jó és elindul a fantáziád. Nem kizárt, hogy oda fogsz jutni, hogy ott van álmaid pasija, de másik oldalról meg benned a szexuális kíváncsiság, hogy milyen lehet mással, lehet-e jobb, van-e jobb. És akkor dönthetsz: sosem tudod meg milyen mással, elhagyod életed pasiját, vagy félrelépsz..... egyik sem jó döntés! Szóval.. nem biztos, hogy álmaid pasijára kell várni. Szerintem...

2012. ápr. 10. 16:15
 14/49 anonim ***** válasza:
35%
Tudod, én a kérdést nem értem, ha szeretnél barátnőt szerezzél egyet, ha nem szeretnél akkor ne, de ez magánügy, és nem azzal kéne foglalkoznod, hogy ki, mit gondol...
2012. ápr. 10. 16:17
 15/49 anonim ***** válasza:
98%

A sógorom 37 éves lesz és még szűz. Valahogy nem jött össze neki egy lánnyal sem, csalódott bennük. Ő is tanult, diplomás, jóképű is szerintem,jó alkatú, meg humoros is.

Tehát férfiban is van ilyen.

2012. ápr. 10. 16:17
 16/49 anonim ***** válasza:
68%

15. Látszik, hogy nem érted a kérdést.

Kérdező, egyébként engem nem zavarna, sőt, büszke lennék rád. Feltéve persze, hogy nem vagy defektes.

2012. ápr. 10. 16:22
 17/49 anonim ***** válasza:
92%

16:15!

Nem azt mondom hogy a szex nem számít, de ha csak az alapján választ párt az ember, hogy kivel jobb, mert különben történne vele valami, akkor meg elhagynád? Szóval..

2012. ápr. 10. 16:25
 18/49 anonim ***** válasza:
79%

16:25

Gratulálok, szex alapján párt választani, mai tizenéves tinik talán. De tudd aki többre tervez 1-2 óránál az meg szeretné ismerni a másikat. Neked látom ez ismeretlen terület.

Kérdező:

A, kinek mi köze a te szexuális életedhez? szerintem semmi.

B, akkor baj ha te ezt bajnak érzed

c, ha ismerném és szeretném, nem hagynám el.

2012. ápr. 10. 16:44
 19/49 anonim válasza:
95%
Nem gáz ahogy képest, hogy a mi sulinkba van egy 40éves szűz férfi .
2012. ápr. 10. 16:55
 20/49 anonim ***** válasza:
98%
Abszolút nem gáz! Ha szűz vagy akkor szűz nagy dolog! Még mindig jobb mintha elmebeteg! Nem érdekelne, hogy szűz lenne e az illető nő vagy nem! Ha valami "defektje" van és azért szűz úgyis kiderül, de ha csak simán visszahúzódó vagy hasonló akkor semmi kivetnivaló. Sőt még megtiszteltetés lenne, hogy az első lehetek neki nem érdekelne a kora.
2012. ápr. 10. 17:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!