Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 32 évesen még SZŰZ VAGYOK ez baj?

32 évesen még SZŰZ VAGYOK ez baj?

Figyelt kérdés
Ha meg ismerkednétek egy nővel tökéletes lenne minden szempontból akkor ha kiderülne hogy 32éves és még nem volt senkivel elhagynátok?
2012. ápr. 10. 15:48
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
37%
Ha minden tökéletes lenne, és nem azért lenne az illető szűz, mert nem elég férfias (tehát anyámasszony katonája) vagy más defektje van -> akkor nem. Bár mindenképp furcsállnám, és kifaggatnám, hogy miért alakult így.
2012. ápr. 10. 15:52
 2/49 A kérdező kommentje:
Nem tudom nem volt olyan akinek oda adtam volna magam és inkább tanultam mint buliztam
2012. ápr. 10. 15:53
 3/49 anonim ***** válasza:
29%

A baj nem ott van hogy szűz vagy. Hanem a gond annak okából fakad. Neharagudj, de ennyi idősen szűznek lenni... Én biztos a pisztoly csövét választanám.

Valami baj van a személyiségeddel az fix. Esetleg fel kéne keresned egy pszichológust. De úgy komolyan!

2012. ápr. 10. 15:54
 4/49 anonim ***** válasza:
35%
32 éves korodig tanultál? Mit?
2012. ápr. 10. 15:56
 5/49 anonim ***** válasza:
57%
Jó dolog, hogy számodra ennyire fontosak az érzelmek, de mindenkinek vannak azért igényei...Pár kaland simán belefért volna, nem? Esetleg előnytelen a külsőd, és nem jutottál olyan közel egy lányhoz sem? Mert valami oka tuti van ennek azon kívül, hogy nem találtál párkapcsolatra megfelelő lányt (bár ez is fura azért).
2012. ápr. 10. 15:57
 6/49 anonim ***** válasza:
78%
Külsőre, hogy nézzel ki? Milyen, időtartalmú párkapcsolataid voltak? Hova szoktál "eljárni"?
2012. ápr. 10. 15:57
 7/49 anonim ***** válasza:
62%

6.

Miből gondolod, hogy lányt keres? Azért szerencsére még nem az olyanok vannak többségben.

2012. ápr. 10. 16:01
 8/49 anonim ***** válasza:
84%

Csak nekem tűnik fel, hogy a kérdező NŐ? A kérdésben is benne van...

Hát én azt mondom mindenképpen érdekes, hogy még 1 pasit se találtál 32 éves korodig, akinek odaadtad volna magad. Azért tényleg, az embernek vannak igényei. A tanulás nem csak egy ürügy számodra, hogy biztos ez az oka, hogy még az vagy?

28/n

2012. ápr. 10. 16:03
 9/49 A kérdező kommentje:
Nő vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. ápr. 10. 16:05
 10/49 anonim válasza:
41%

mélységesen tisztelem és csodálom az ilyen nőket.

gratulálok, elképesztő hidegvér, nyugodtság, tiszta fej, lelki és fizikai, mentális, erőről tettél tanúbizonyságot.

hol lehet a kérdezőt felpontozni...?

19F

2012. ápr. 10. 16:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!