Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 32 évesen még SZŰZ VAGYOK ez baj?

32 évesen még SZŰZ VAGYOK ez baj?

Figyelt kérdés
Ha meg ismerkednétek egy nővel tökéletes lenne minden szempontból akkor ha kiderülne hogy 32éves és még nem volt senkivel elhagynátok?
2012. ápr. 10. 15:48
1 2 3 4 5
 21/49 menta34 ***** válasza:
41%

#18: A szex igen is fontos. Hogy a legfontosabb-e? ez hülye kérdés. Mindig az a fontos, ami nincs vagy nem jó. Ha szar a szex akkor rájössz, hogy basszus, még akár mosogatnék is minden nap ha egy vadmacska jutna estére. Ha szegények vagytok akkor meg hogy hát nem baj ha lenne egy kis pocakja, vagy 2 centivel kisebb lenne ott, de lehetne pénzünk, stb.:) szóval mindig az a legfontosabb ami nincs....

Amúgy meg. Abból indultunk ki, hogy vár a tökéletesre. Akkor már nekifutásból engedjen és ne legyen szexuálisan tökéletes a másik?:)

BTW. rém vicces az egész kérdés, ha végigolvassátok senki senkit nem ért, a kommentelők fele még mindig férfiról beszél, a másik fele meg nem érti a többit :))

2012. ápr. 10. 17:12
 22/49 anonim ***** válasza:
12%

Szerintem veszítsd el minél hamarabb ez durva lesz.

Van aki még 40 éves koráig szűz van aki már 14 éves és nem szűz. Ez a durva.

2012. ápr. 10. 17:14
 23/49 anonim válasza:
14%
nem baj..de gáz!:DD gondolom te vagy Alekosz :D
2012. ápr. 10. 17:21
 24/49 anonim ***** válasza:
72%
:O Picit szokatlanmanapság, hogy valaki 32 évesen még szűz. Tanulás mellett, ha valakinek van pasija akkor tuti elképzelhetetlen a kapcsolat szex nélkül.. Legalábbis én így vagyok vele. Kapcsolataid voltak? Mert attól, hogy valaki tanul még lesz szerelmes és van pasija. Nem tudom miért maradtál még szűz, nem is szóllak meg érte és nem is cikizlek, csupán csak kicsit furcsa... Bocsi a véleményért. 26/l
2012. ápr. 10. 20:57
 25/49 anonim ***** válasza:
0%

És ez most jutott eszedbe? :DDDDD

Nyilván nem lehetsz "tökéletes minden szempontból". Sőt, oltári nagy gebasz lehet nálad!

És aki volt már szűz lánnyal, az a 18 éves szüzet is elzavarja, nemhogy egy 32 évest! Ebben a korban már amúgy is erősen gravitálnak a testrészek. Mégis minek tartogatod magad?

2012. ápr. 11. 01:23
 26/49 anonim ***** válasza:
95%

Most miért bántod?

Mi az, hogy aki volt már szűzzel a 18 éves szüzet is elzavarja? Hát az a pasi sem normális, ha ezért elzavarja.

Inkább tanítaná meg az ágyban 1-2 dologra, mondaná el neki mi a jó, lehet jobb lenne, mint aki nem szűz.

Ha két ember szerelmes lesz egymásba, és mindenben jól megértik egymást, akkor nem szakítanak azért, mert a másikról kiderül, hogy szűz.

Inkább örülni kell annak, hogy nem járt benne az egész város, vagy falu (mert akkor meg már le ribiznék).

Minek adná magát valaki oda csak azért, hogy elveszítse a szüzességét, és túl legyen rajta. Na ez a hülye gondolkodás. A mai fiataloknál ez megy, a versengés, hogy ki veszíti el előbb. Na ez a gáz!

A kérdés feltevője még biztos nem talált arra érdemes embert, sajnos van ilyen.

Mint ahogy írtam itt korábban, hogy a sógorom sem talált, meg ő csalódott sokat a csajokban.

Bár ritka, hogy olyat találj, aki szintén szűz még hasonló korban, de nem lehetetlen.

De megértő emberek biztosan vannak a te korosztályodban is.

Én is lehet még szűz lennék, ha nem találok rá a páromra.

Akkor 21 voltam.

És biztos rendben van minden szempontból, csak kicsit félénkebb típus. Vannak jó nők és jó pasik is akik így járnak. De még van remény, ismerkedj!

2012. ápr. 11. 08:54
 27/49 anonim ***** válasza:
44%

"tökéletes lenne minden szempontból"

Itt hibázik a dolog :)

Viselkedés alapján ki lehet szúrni hogy valami nincs rendben. Pont van egy nő ismerősöm, aki 32 éves és szerintem még szűz, de nem akarok rákérdezni tőle direktben. Tőled se fogja senki, de egy férfi akinek már volt dolga 1-2 nővel az fogja tudni.

Nem nyíregyházi vagy véletlenül?

2012. ápr. 11. 10:30
 28/49 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem nem baj!

Meg is indokolom!

A szexet akkor szabad elkezdeni, amikor már felkészültnek érzi magát rá az illető. Ez mindenkinél más életkorban jön el. Te későn érő vagy, ennyi! Vannak lány ismerőseim, akik közelebb vannak már a 30-hoz, mint a 20-hoz, és még nem szexeltek. És nem zavarja őket. Egyébként egy hasonló kérdésnél találkoztam egy olyan válasszal, hogy 30 fölött csak a rondák szüzek, de ezt megcáfolom, mert a két lány, akikről írtam, csinosak és intelligensek. Egyszerűen úgy érzik, hogy még nem jött el az az illető, akinek oda tudják adni magukat. És szerintem jól gondolkodnak.

Sokkal gázabb az, amikor valaki csak azért veszti el a szüzességét, hogy végre "túl legyen rajta". Szerintem ez az, ami ultragáz.

Én 18 éves voltam, amikor elveszítettem, és utána 5 évig voltam a barátommal. De ha előre tudom, hogy milyen botrányosan fog véget érni a kapcsolatunk, és hogy félre fog lépni, biztosan nem jövök össze vele. Ez esetben 23 évesen veszítettem volna el, a mostani Párommal, akivel az idő tájt jöttem össze.

Szóval: nem gáz, hogy még szűz vagy! Jól teszed, hogy nem dobtad oda Magad az első jöttmentnek.

27/L

2012. ápr. 11. 19:17
 29/49 anonim válasza:
100%

Amit a 28. írt, azzal teljesen egyetértek!

35/F

2012. ápr. 11. 20:19
 30/49 anonim válasza:
100%
29. voltam. de nem értem, emiatt miért is kéne egy nőt elhagyni? nagyon nem értem... mert ha vkibe beleszeretsz, akkor nem mindegy? 35/F
2012. ápr. 11. 20:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!